Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkockáztatnátok a szerelemért?22L
Megismerkedtem a bátyám munkatársával akit ő nem kedvel. Vagyis nem is arról van szó hogy nem kedveli, csak szerinte nem mellém való mert buta. Amikor megtudta teljesen kifordult magából hogy le ne merjem égetni ezzel a gyerekkel, megparancsolta hogy fejezzem be vele és mutassam meg neki az üzenetet. Nyilván nem fejeztem be vele, de bekamuztam neki, így már 3 hónapja titokban vagyunk együtt…
Nagyon szeretem a bátyámat és rossz, hogy hazudnom kell neki. De ezt a fiút is szeretem mert hiába nem túl eszes, olyan jó szíve van és annyi szeretet van benne hogy azt leírni nem lehet.
Amióta ez a helyzet van folyamatosan gyomoridegem van mert nem tudom mit tegyek, nem akarom elveszíteni egyikőjüket sem. Amikor próbáltam elmondani a tesómnak hogy én boldog vagyok ezzel a fiúval, azt mondta fejezzem be mert hallani sem akar rólunk.
Ráadásul ez a fiú készen áll bármikor összeköltözni velem, ami nekem nagyon jó lenne mert itthon már kikészültem idegileg az alkoholista szüleimtől (amire a tesóm nagy ívben tesz..).
Persze lehet hogy idővel beletörődne a bátyám a kapcsolatunkba, de mi van ha mégsem és soha többé nem áll szóba velem?!
És persze az is lehet hogy ez nem egy örökre szóló szerelem lesz, akkor pedig nem marad senkim.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Kezdjek vele ‘új életet’?
Kedves Kérdező!
A család, az család.
Nyilván a testvér véleménye nem annyira mérvadó, majd megbékél.
Azért vannak ennél meredekebb dolgok is. Pl. amikor van egy gyermeked, akit már lassan 9 éve tök egyedül nevelsz, és aki egy kimondott alfa személyiség, ha lehet így nevezni, de cukor meg minden, de akkor is domináns.
Mivel mellette egyáltalán semmilyen kapcsolatod nem volt, már az utolsó futó kalandodat is rég elfelejtetted, mert EGYETLEN EGY ÉJSZAKÁT SEM töltöttél még nélküle már lassan 9 éve, akkor erre milyen hatással lenne egy normálisnak mondott párkapcsolat?
Megmondom. Katasztrófális.
Az a nő, aki az ilyen mentalitású gyermekét beáldozza egy párkapcsolatért, meg is érdemli, hogy később elhagyják.
Persze mindent meg lehet oldani, csak úgy bonyolultabb a dolog.
# 1 Nem igazán értem ezt a példát.
# 2 Már nagyon régóta el akarok költözni itthonról, mert a szüleim felélik minden pénzem. Én fizetem a hitelüket amihez semmi közöm, nehogy elússzon a lakás is. Ebből adódóan nincs megtakarításom hogy egyedül sikerüljön.
Most megtaláltam azt a személyt akivel ez megvalósítható lenne, mert eddig csak komolytalan emberekkel találkoztam. Ezt értettem új élet kezdése alatt..
Ja, az fontos .Tök aranyos megállapításai vannak egyébként: pl."a rendőr bácsi aranyos....De szabad neki nénikkel beszélgetni mikor dolgozik?":D:D:D
Na most megyek is vissza ezzel a kis despotával, mert holnap suli:)
Te szereted. Te élsz vele.
Bátyádnak semmi köze.
Miért nem őél anyádékkal?
Miért nem ő fizeti a hitelt?
A bátyád ugyanúgy kihasznál téged, mint a szüleid. Neki ez a kényelmes.
Ha nagykorú vagy, önálló keresettel, akkor te döntesz a sorsodról.
Költözzetek össze, lépj le, mert a te életed a fontos. Nem biztos, hogy tartogat az élet neked olyan giút, mint ez.
A bátyád szerint buta?
Milyen szempontból, szerinte?
Nem használ ki senkit, nem ver át senkit?
Költözz el mindenképpen, a sráctól függetlenül. Természetesen, ha a srácnak van biztos állása, jövedelme, és nem akar ő is belőled élni, mint a kedves családod.
Köszönöm a megerősítést.:)
Szerinte azért buta mert kisegítő iskolába járt, de neki is olyan gyerekkora volt amilyet senkinek nem kívánnék. Egyszerűen nem adatott meg neki hogy otthon nyugodt légkörben tudjon tanulni.
Nem használ ki senkit, inkább pont őt szokták átverni, a testvéremmel az élen. Pl. vele csináltatnak meg mindem nehéz munkát ami nem is az ő dolga lenne stb…
De amióta mellette vagyok már javult a helyzet, felnyitom a szemét az ilyen emberekkel kapcsolatban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!