Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy szinte észrevétlenül szerettetek bele valakibe vagy jöttetek vele össze?

Figyelt kérdés
Tehát nem igazán volt semmi tudatos ismerkedési, randizási szakasz, csak egyszer azon kaptátok magatokat, hogy többet éreztek iránta. Ha igen, mi volt a story?
2023. szept. 17. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak ilyen volt
2023. szept. 17. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ilyen volt. Egyszerűen haverkodtunk és úgy alakult.
2023. szept. 17. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt. Csak sajnos, mikor bevallottam neki az érzéseim, akkor kiderült, hogy ez nem kölcsönös.
2023. szept. 17. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A párommal így volt. A haveri kör akart minket összehozni. Nehezen szánták rá magam, ennek már 22 éve.
2023. szept. 17. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt, csak éppen ez egy hosszú sztori, és szakítás után tudatosult bennem, hogy én szerelmes vagyok belé.

Idióta vagyok, tudom.

2023. szept. 17. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nők hajlamosabbak rá.
2023. szept. 24. 09:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Így kellene működnie. Megismersz valahogy valakit, merz jól érzitek magatokat együtt tovább léptek a kapcsolat felé. Konkrétan több ilyen volt,csak nehezen veszem a nők ilyen jeleit+önbizalomhiány elhittem csak haverkodni akar
2023. szept. 24. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
5-ös, szerintem meg ha mégis megkapnád, megint nem értékelnéd. Nekem volt ilyen, mindig kihátrált, amikor beadtam volna a derekam és mindig jött újra, de csak addig akart, amíg az a veszély nem kezdte fenyegetni, hogy megkap. Gondolom nárcisztikus volt, akinek csak a tudat kellett, hogy megkaphatna ha akarna.
2023. szept. 24. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
9. Cimiztal volna..
2023. szept. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!