Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszélitek a pártokkal hogy meddig marad ki?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok előtte erről beszélni, vannak valami apró határok? Ha barátjával megy szórakozni.
29N
2023. szept. 16. 09:08
1/13 anonim válasza:
Nem mert nem óvódás. Felnőtt emberről beszélünk. Max annyi hogy ez egy “afterwork drink” lesz tehát kb éjfél körül már jön és együtt alszunk vagy bulizni is mennek szal feküdjek le én és ne várjam. De ezt is inkább magam miatt kérdezem hogy én tudjam ésnem azért hogy őt kontrolláljam.
2/13 anonim válasza:
Nálunk már van 2 kisgyerek, nem igazán jár el az éjszakába, ha mégis akkor megbeszéljük hogy mikor jön.
3/13 anonim válasza:
Nincs ilyen, addig marad ő is es en is, ameddig jol erezzuk magunkat.
4/13 anonim válasza:
Konkrét időpontot sosem beszéltünk meg, csak annyit, hogy mit terveznek, 2-3 sört maximum, vagy majd jön valamikor hajnalban. De a 2-3 sörből is lehet az utóbbi, de ilyenkor általában kommunikáltunk legalább egyszer az este folyamán, hogy majd később jön, mint tervezte, még elvannak.
5/13 anonim válasza:
Takkra pontosan nem. Körülbelüli időt megbeszélünk, és ha úgy tűnik, annálé jovább tovább marad valamelyikünk, azért legalább egy SMS megy, hogy "továbbmentünk még bulizni, mert jó volt a hangulat, kb. xkor jövök / szólok, amikor elindultam".
6/13 anonim válasza:
Természetesen nagyjából megszoktuk beszélni, hogy mikor várható a másik. Szerintem ez alap, hogy ne aggódjon a másik.
7/13 anonim válasza:
Azt meg szoktuk beszélni hogy nagyjából milyen program és kb mikor érünk haza. De nincs olyan hogy megszabja egyikünk a másiknak hogy x után haza kell jönnie.
8/13 anonim válasza:
Időt nem szoktunk megbeszélni, jön, amikor akar, de ha éjfél után jön haza, akkor írja meg, hogy ne aggódjak, későn jön, minden rendben van.
9/13 anonim válasza:
"De a 2-3 sörből is lehet az utóbbi, de ilyenkor általában kommunikáltunk legalább egyszer az este folyamán, hogy majd később jön, mint tervezte, még elvannak"
Mert 6-7 sör lett belőle meg 4tömény..
10/13 anonim válasza:
Mi szoktunk egymásnak írni, hogy éppségben hazaértünk( pl. buli után).
Mondjuk olyannal össze sem akarnék költözni, aki esténként eljár. Gyereket meg pláne nem vállalnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!