Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem ezt vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon be jön nekem nem tudom h en be e jövök neki,egy helyen dolgozunk most kb 2 hete kissé kerül nem ertem miért eddig mindig jött hozzám beszélgetni mindennap megkerdezte hogy vagyok ilyenek...szerintem kissé nyilván valóan flörtöltünk vagy nem is tudom szemeztünk ossze néztünk amikor egymas melett megyünk el csomószor a számat nézte,es olyan közel all mindig hozzám.. én az esetek többségében szoktam neki mesélni egy masik srácról.. ő ugy hiszi h nekem bejön ez a masik srac.. szerintetek ezt jól tettem vagy inkább nem kénne neki róla beszélnem?2023. szept. 15. 15:23
1/5 anonim válasza:
Mi a cél? Ha le akartad koptatni, akkor jól tetted, hogy egy másik fasziról áradoztál neki.
2/5 anonim válasza:
Habár lány vagyok és nem is olyan jártas, de szerintem ne beszélj az esetek többségében egy másik fiúról neki.
Ha neked ő tetszik, és Vele beszélsz, minek egy 3.fiú?
Mellesleg ha neki is viszont tetszel, még lehet el is taszítod magadtól, ha arról a másik fiúról beszélsz. Szerinted őt érdekli? Még a végén tényleg azt hiszi hogy tetszik neked, és mivel te ennyire beavatod, még friendzonenak érezheti
3/5 anonim válasza:
A gyerekmunkat a torveny bunteti. A kerdesbol itelve meg rovatot tevesztettel.
4/5 anonim válasza:
Ha neked tetszik a srác, akkor minek beszélsz neki egy másik srácról?????
5/5 anonim válasza:
4# pontosan!
Kérdező, ha tetszik az adottmunkatárs, sosem beszélünk másikról, mert úgy félre fogja érteni. Ha szeretnél tőle valamit, akkor menj oda és kérdezd meg hogy van-e kedve beülni kávézni, ebédelni. És majd ha jól megy és ott elmondod hogy szimpatikusnak tartasz, és ha van kedve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!