Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet döntő tényező az életkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet döntő tényező az életkor különbség?

Figyelt kérdés

Nagyon bejövünk egymásnak, ezt már nyíltan ki is mondtuk, de a lány azon az egy dolgon gondolkodik csak, hogy nem-e vagyok hozzá túl idős. Legalábbis én így érzem. Lehet ez döntő tényező?

Én 28/F, ő 19/L.

2023. szept. 14. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
A döntő az kesz hogy más úgysincs
2023. szept. 14. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
*lesz
2023. szept. 14. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy emiatt nem fog belemenni. Ennyi idősen lehet, hogy nekem is túl zavaró lett volna ekkora különbség. Mindenesetre ezt bízd rá, hogy eldöntse, ne legyél túl nyomulós, mert az szintén kontraproduktívan hathat.
2023. szept. 15. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki felhozza ezt az idős dolgot azzal nem csak ez az egy gond van! Keress egy normális fiatal csajt. Nem csak ilyen beteg agyú van!
2023. szept. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!