Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem válaszolt? Megijedt? Vagy nem érdeklem?
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok de nagyon! Van egy férfi akivel 1 éve ismerjük egymást. Munkából kifolyólag napi kontaktban vagyunk e-mailen. Személyesen is találkozunk párszor szintén munka miatt.
Egy alkalommal egy buliba keveredtünk, és nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. Szóban (telefon) azóta ment a flört kettőnk között. Hétvégén újra össze futottam vele, szintén egy szórakozó helyen. Beszélgettünk, végig mosolygott és én is. Ő nem maradt ott, tovább indultak egy másik helyre a barátaival. Amikor elköszöntünk egymástól, hosszasan ölelkeztünk vagy 3-4 percen keresztül biztos. Hol elindultam, aztán vissza húztam és tovább öleltük egymást, hol ő húzott vissza magához, és ez így ment pár percig. Végül elmentek onnan.
Nagyon rossz volt mikor elment. Nagyon rossz érzés volt! Boldog voltam hogy láttam, de szomorú lettem mikor elindult.
Megírtam neki mit éreztem és azt is, hogy jó érzés volt magamhoz ölelni őt, és hogy mennyire rosszul érintett hogy elment a helyről. Megírtam azt is, hogy nem tudom mit is érzek iránta, de kissé félek az érzéstől! ( ért már pár csalódás az életben, és nem szeretném valahogy most az életembe a csalódást) látta amit írtam, de nem válaszolt! Szóban beszélnünk kellett telefonon és az üzenet után, nem is tudom olyan kedvesebb volt a hangja. Írásban csak a munkával kapcsolatosan beszélünk azóta is. Mi lehet az oka amiért nem reagált arra amit írtam neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!