Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megirtam neki sms-ben burkolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megirtam neki sms-ben burkoltan, hogy szeretem. Miért nem válaszól azóta? Megijedt? Mit csináljak

Figyelt kérdés
Egy idősebb pasiról van szó. Lassan egy éve nem komoly kapcsolatba vagyunk de ez az utobbi időben megváltozott. 10 hónapja csak velem találkozik/akar lenni. Egyszer ittasan mondta, hogy szeret. Mivel majdnem egy éve együtt vagyunk ezért nekem már elegem lett és gondoltam én lépek. Vasárnap este írt egy üzenetet, hogy szerinte már elég közel állunk egymáshoz. Hétfő reggel én is vissza írtam neki - jó lenne tudni hogy állunk? és burkoltan, hogy szeretem. Azóta nem ír gondoltam várok még 1 napot és holnap írok neki mert szeretném tudni mi van. ( csüt.este mindig szoktunk találkozni)
2009. jún. 10. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolat többi része is SMS-ben folyik???
2009. jún. 10. 08:44
 2/7 anonim válasza:

Átérzem a helyzetedet. :(

Nekem is van ilyen néha, hogy írok valamit, aztán válasz semmi.

Egyszer rákérdeztem, hogy miért csinálja ezt? A válasz az volt, hogy nem tud mit kezdeni az ilyen érzelmes üzenetekkel. Jól esik neki, meg minden, de nem tudja lereagálni.

Persze nem ismerem a pasidat, nem tudom mennyire beszél érzelmekről, ilyesmiről, de nem lennék meglepve, ha ugyanez lenne.

Én ha nem érkezik válasz, egy idő után küldök még egyet, csak annyit, hogy "Baj van?"

És arra mindig egyből jön, hogy "Dehogy van baj, imádlak!" :)

2009. jún. 10. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel burkoltan üzengetsz neki, így majdnem biztos, hogy nem fogja érteni, mivel pasi. Én azt hittem, ezt már megtanulták a nők, hogy vagy kimondod kerek-perec, vagy inkább ne mondj semmit, mert úgy se érti meg az ilyen célozgatásokat.
2009. jún. 10. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért irtam sms-ben mert személyesen nem nagyon ment volna. Nálunk is szokott ilyen lenni, hogy megkérdezem Baj van? stb. Csak az a baj, hogy ez nem egy szimpla sms volt még soha nem mondtam/irtam neki hasonlót. Ezek szerint nem szeret ?
2009. jún. 10. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:

a fiúk is érző lények.

alkattól függ. én pl( én vagyok a fiú), én sokkal több szeretlek-es üzit írok, mint ahányat kapok.

nekem meg a barátnőm nem az a romantikus alkat.

pl. a múltkor tv-ben ment valami szép romantikus, nekem még tetszett is, ő meg: pfuj...de uncsi...

lehet még gyerek....

2009. jún. 10. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:

"szerinte már elég közel álltok, ahhoz, hogy lefeküdjetek" <-- Ez mennyire állja meg a helyét? Lefeküdtetek már?

Miért kell burkoltan írni, hogy szereted? Ne mondj/írj inkább semmit. Mutasd ki. A szeretlek csak egy szó, és nem a szó, hanem a jelentése a fontos, ami olyan nagy, hogy bűn belezsúfolni egy ilyen kis jelentéktelen szóba.

2009. jún. 10. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Már rég lefeküdtem vele mivel majdnem 1 éve együtt vagyunk. Egyébként vissza írt most de nem válaszolt. Semmit sem reagált csak megkérdezte , mizujs ? hogy vagyok? Egy ilyen üzenetre, hogy reagálhatott így?
2009. jún. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!