Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő is érez valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is érez valamit?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy érzem teljesen beleszerettem egy munkatarsamba. Egy helyen dolgozunk, de nem találkozunk bent mindennap. Pár hónapja elkezdtunk chatelni, neki nemrég született gyereke, van felesége. Nekem is van férjem, gyerekek. Ez a jó pár hónap folyamatos chatelessel telt, kb már szexchat is. Nem történt puszin kívül semmi köztünk, de már számtalanszor írta, hogy szeret. Nagyon sokszor lehetőség lett volna komolyabbra fordítani, szexelni de nem tettük. Én teljesen belehabarodtam, nem tudok egész nap másra gondolni csak rá. Vajon ő is érezhet valamit?
2023. szept. 12. 19:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el.
2023. szept. 12. 20:00
 2/23 anonim ***** válasza:
62%

Igen. De ha most született gyereke, gondolom otthon megváltoztak a körülményei, az asszony a gyerekre fókuszál, neki meg kapóra jön a figyelem Tőled.

Mint ahogyan neked is az ő érdeklődése. A vele való kapcsolat számodra egy kiszakadás a hétköznapi életből, menekülés egy ideális(nak vélt) másik valóságba, ahol nem nyomja a felelősség terhe egyikőtök vállát sem.

Én is anya vagyok, tudom milyen.

2023. szept. 12. 20:08
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted aki a saját gyerekét párját a nagy őt is lesz.rja akkor téged majd szeret?🤣
2023. szept. 12. 20:13
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeret, csak hülyít azzal, hogy menj bele szexbe.

ENnyire buta vagy?

Kicsit gondolkodj már, feleség, gyerek...

2023. szept. 12. 20:15
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező is leszarja a saját párját és gyerekét, zsák a foltját.
2023. szept. 12. 20:23
 6/23 A kérdező kommentje:
Biztos nem azért hulyit, hogy meghuzzon mert tőlem már rég megtehette volna.
2023. szept. 12. 20:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező… csak nehogy úgy járj, mint én…. Én is belementem, aztán addig jó voltam, amíg a szex nem ment újra köztük a gyerek után …. Utána meg szép lassan leépített… előtte ezerrel szex chat, csókok, szex….

Én hülye bekajáltam, hogy lett egy szeretőm, aki mellettem van a mindennapokban.. eközben neki pár alkalomra “helyettesnek” kellett egy nő…azóta másnak is teszi a szépet….

Kisgyerekes házas férfi max pár alkalomra akar… sok ideje, lehetősége nincs is…. Lélek romboló, megalázó szitu…

2023. szept. 12. 21:02
 8/23 A kérdező kommentje:
Én nem értem, erre a pár alkalomra is tobb hónapot kell várnom.
2023. szept. 12. 21:08
 9/23 anonim ***** válasza:
És szerinted nem éri meg neki ha úgy is meg kapja a szexet tőled? EZ ilyen baromira képesek hónapokon is át nyújtani az egészet ha úgy is az lesz belőle
2023. szept. 12. 21:19
 10/23 A kérdező kommentje:
Addig húzza amíg teljesen beleszeretek, utána leépít? De jó kilátások.
2023. szept. 12. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!