Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog múlni ez a félelem?25N
15 éves koromban voltam először szerelmes. Egy ideig mesébe illő volt minden, aztán Ő rossz útra tért. Mellette maradtam évekig abban reménykedve, hogy egyszer olyan lesz mint az elején. Elhitette velem hogy semmit nem érek, minden nap bántalmazott lelkileg, néha fizikailag is. Sajnos a rossz életvitele miatt elment a túlvilágra.
Sosem éreztem akkora fájdalmat mint akkor, de tudom ha itt lenne én még mindig vele lennék és az jobban fájna.
3 év után megpróbáltam újra ismerkedni, de senki nem váltotta ki belőlem azt amit Ő az elején, ezért azóta nem is volt kapcsolatom.
Most viszont megismertem valakit, aki mellett újra boldog vagyok.
De betegesen félek attól, hogy ennek is rossz vége lesz. Amikor vele vagyok minden tökéletes, de amint kilép az ajtón elárasztanak a negatív gondolatok. Sokszor a sírás kerülget, ha arra gondolok hogy egyszer ennek is vége lesz.
Vajon el fog múlni ez a félelem?
Sajnálom, borzalmas traumában volt részed. Keress fel egy szakembert. Nem azért, mert egyedül nem tudnál túljutni ezen, hanem mert vele gyorsabb, ami fontos, hiszen értékes embert találtál.
Kitartást, minden jót!
Pedig vége lesz, semmi sem tart örökké.
Élvezd ki amíg jó :)
Azon a hídon majd akkor megyünk át, ha odaértünk :)
Újabb önsorsrontó hozzáállás.
Már ne úgy értsd, nincs ebben semmi misztika, az ember egyszerűen "megcsinálja" a bajt előbb-utóbb azzal, hogy ilyeneken rágódik.
Piszológus! Különben minden kapcsolatod egy szenvedés lesz a fejedben lévő káosz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!