Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok elégedett, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elégedett, de elengedni sem tudom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve beszélek a sráccal neten keresztül. Már kezdünk hajlani a kapcsolat felé, de mindig akad valami probléma amin összeveszünk, de mindig meg tudtuk beszélni. Most azonban egy apróság miatt hihetetlenül csúnyán beszélt velem. Nagyon megbántott de nem sokkal később bocsánatot kert. Ezután beszéltem vele, hogy ha nem tud tisztelettel beszélni az emberrel, meg nincs megecsülés akkor engedjük el egymást. (Nem az első alkalom volt h csúnyán beszélt)

Őszintén nem szeretném, hogy elmenjen, mert nagyon fontossá vált számomra, de azt sem szeretném hogy így beszéljen velem, mert úgy érzem, így nem lenne egészséges a kapcsolat.

Eleinte azt válaszolta, hogy "neked jobb lesz úgy ha hagyjuk" (vagyis:nekem jobb lesz ha hagyjuk az egészet). De később már nem válaszolt.

Én harcolni akarok érte, hogy ne veszitsem el, de az önbecsülésemet sem akarom elveszíteni.

Ezek után keressem én, hogy átbeszéljük? Vagy várnom kellene hogy ő keressen? Vagy egyáltalán ilyen helyzetben mit lehet tenni? Nekem is el kellene tűnnöm napokra?

2023. szept. 11. 11:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szeretném ha működne. És meg akarnék próbálni minden lehetőséget mielőtt vége. Tudom, hogy két emberes meló lenne, csak gondoltam hátha kell valaki aki elkezdi huzni a masikat vagy nem is tudom....xd
2023. szept. 11. 12:07
 12/12 anonim ***** válasza:
11-de minek fektetni ennyi energiát valamibe, ami még el sem kezdődött, de már most se jó?
2023. szept. 11. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!