Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit véglegesen elengedni?
Én meg hátrányos helyzetű vagyok.
EL tudod képzelni, hogy mennyi mindenben szenvedek?
Kb egyedül fogom leélni az életem.
Nagyon fontos, hogy ne söpörd a szőnyeg alá, hogy miért lehet az, hogy kapcsolatban élsz, de ennyire megmozgatott valaki. Biztosan vannak hiányosságok a kacsolatodban, ez egy jó alkalom, hogy tudatosítsd és foglalkozz a problémával. Néha elég, ha csak az az energiát, amit a másik megismerésébe fektetnél, a saját kapcsolatodba fekteted, és már ennyitől is sokkal jobb lesz az is, olyan, mint amilyen régen nem volt.
Másrészről tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy oké, hogy most esetleg sikerül elfelejtened ezt a bizonyos személyt, de mi lesz, ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülsz? Mi lesz, ha egyszer majd ismét találkozol valakivel, aki ilyen hatással van rád?
A felejtéssel kapcsolatban az egyetlen, amire én őszintén azt tudom mondani, hogy segít, az az idő. Sok-sok idő, sok hullámvölggyel és heggyel.
Ez kellemetlen. Ha annak ellenére is ez van hogy sose vagy csak nagyon ritkán látod, akkor nem tudsz mit tenni, meg kell tanulnod ezzel az érzéssel együtt élni.
Nekem is volt ilyen. Nem volt egyszerű. Jöttek-mentek a férfiak az életemben, de mégse telt el talán soha nap, hogy ne gondoltam volna Rá. Közel 20 évig. Utólag belegondolva ez még rosszabb, mint így élni volt az. De mit tehettem volna? Várjak örökké, hogy egyszer talán elválik, és akkor talán lesz valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!