Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit véglegesen elengedni?
Figyelt kérdés
Nem jött össze soha a kapcsolat, de minden egyes nap gondolok rá, annak ellenére hogy kapcsolatban vagyok.2023. szept. 1. 20:33
11/13 anonim válasza:
Ha te döntsd ki akkor sosem szeretted.
Ebben az esetben nem kell itt szenvedni te döntöttél így kész.
Ha ki lettél dobva akkor még sosem szerett és nem kár érte és elég nagy paraszt.
12/13 anonim válasza:
Pont ilyenben vagyok, a pasi később vallotta be, hogy igaz már kapcsolatban van (amiatt hagyott ott), de minden nap rám gondol. nagyon sokáig szenvedtem miatta, ezért nem engedem vissza. fáj, de nem akarom, hogy újra megtegye.
13/13 anonim válasza:
Utolsó: Jó neked, hogy ilyesmit vallott be a pasi. Èn is erről àlmodozom, de nàlam ez esélytelen, hogy megtörténjen, sajnos..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!