Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Esélyt adni egy olyan kezdődő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyt adni egy olyan kezdődő kapcsolatnak, ahol eddig nagyon összeilletek, csak később te nem a fővárosban képzeled el az életed?

Figyelt kérdés

Ő nagyon szeret ott lakni (nem ott született) én mielőtt megismertem (2 hónapja) is gondolkodtam, hogy nem biztos, hogy ott szeretnék később gyereket nevelni meg élni stb... Győr mellett lakik az összes rokonom is szinte, én anno egyetem miatt mentem fel és maradtam ott dolgozni is.

Egy ideje magányosnak érzem magam őszintén szólva ott,ez is benne van.

Ti adnátok így is egy esélyt a dolognak vagy felesleges?

2023. szept. 9. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő biztosan ott képzeli el az életét, és családot is ott akar? nos, ha te nem, akkor szerintem nem fog működni, mert ez egy olyan kompromisszum valamelyikőtök részéről amiben az egyik fél biztosan szenvedni fog.
2023. szept. 9. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem rá lehet beszélni, hogy Győr jobb lehetőség lehet, esetleg Szombathely. Nyugat felé jobbak a bérek és a lakhatási lehetőség is.

Pesten minden drága, főleg az ingatlanok.

2023. szept. 9. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
2es azért a láthatás itt is ugyan olyan drága...
2023. szept. 9. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
3. De ki lehet menni dolgozni Ausztriába, ahol a minimál bér az itteni 5-6 szorosa? :)
2023. szept. 9. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kinn melózom és élek. Kilehet...persze, csak nem mindenki jut ki.
2023. szept. 9. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:

4

Milyen 5-6-szirosa!

2023. szept. 9. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Bocsánat, akkor 4x-ese😀!
2023. szept. 9. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Minek rugdalsz doglott lovat? Ha eleve elteroek a jovobeli tervek, akkor teljesen felesleges erre all-int nyomni. Nem passzoltok, ennyi. A jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban meg nem elegseges feltetel egy kapcsolathoz.
2023. szept. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!