Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok férfi azért hiszi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi azért hiszi, hogy pénzzel kell megvenni a nőket, mert sosem kap(ott) a nőktől őszinte érdeklődést a személye és lénye iránt?

Figyelt kérdés
Ezt látom, hogy azok a nem jóképű, nem vonzó férfiak beszélnek állandóan a nők pénzzel való lekenyerezéséről és pénzéhségéről, akik nem vonzóak és ezért soha nem kaptak a nőktől őszinte érdeklődést, vonzalmat és szexuális vágyat. Meg ezt mondják, hogy a nők nem képesek őszinte szeretetre, mikor csak őket nem képesek szeretni a nők, de vannak férfiak, akiket igen és akiknek nem a pénzén múlik, hogy elnyerik-e a nők szeretetét.
2023. szept. 7. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Így van. Nem a pénzen múlik.
2023. szept. 7. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Így van. Illetve ezeknek a férfiaknak az is a bajuk, hogy a szintjükön lévő nők nem elég jók nekik. Nekik fullos nő kell, csak ne kelljen ehhez mondjuk sportolniuk, igényesnek lenniük, mamahotelből elköltözni 30 felett stb. Ez az, mikor az elvárások és az “én mit tudok nyújtani?” nem egy síkon mozog.
2023. szept. 7. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sem ezen múlik. Én például a volt férjembe is úgy szerettem bele, hogy fogalmam sem volt, milyen körülmények között él. Kiderült, hogy még nálam is csóróbb volt, de nem zavart, nem ez volt a lényeg. Az már más dolog, hogy elváltunk, valószínűleg a státuszából adódó frusztrációk miatt próbált engem is lehúzni, nem tudom. De a lényeg, hogy pénzen szeretetet, őszinte érdeklődést nem lehet venni.
2023. szept. 7. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Azért mondják, mert keserűek, mint a méreg és persze az életből merítenek, hiszen sok nő csak pénzben, luxusban gondolkodik.
2023. szept. 7. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem,hanem tudják jól, hogy egy kapcsolatba bele kell tenni nem várhato el hogy majd a nő fizet mindent aztan mos főz rá es egy pasi ingyenél a másikon.

Ismerkédésnél is bemutatkozik a pasi jóformán.

2023. szept. 7. 11:02
 6/12 A kérdező kommentje:

5. Na már ez is nagy tévedés. Ha egy nő iszonyatosan vonzódik hozzád, akkor már a randin ismerkedéskor is azon kapod magad, hogy minimum a dolgok felét fizeti a nő, de inkább meg is hív téged sokszor.

Nem az instacica műnőkre gondolok, akik prostituálják magukat, hanem a való életbeli nőkre, akik nem azzal reklámozzák magukat, hogy őket pénzzel lehet megvenni.

2023. szept. 7. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:

6

Én azokon a randikon is fizettem, amelyek során nem jött be a srác. Sőt ezeken méginkább ragaszkodtam a felezéshez, hiszen tudtam, hogy nem lesz következő, amikor visszahívhatnám...

Ettől függetlenül nem fogok érdeklődést eljátszani a számomra taszító/közömbös férfiak iránt.

2023. szept. 7. 11:17
 8/12 A kérdező kommentje:

7. Ilyenre is szokott példa lenni, de én most arról beszélek, amikor a nő tekintetén is lehet látni az érdeklődést, illetve ha nem a jelenben vagytok épp, hanem ez egy sztori a (közel)múltból, akkor azóta már kiderült, hogy volt-e valódi érdeklődés az első randi után.

Meg én most inkább az 5-ös válaszoló válaszának kontextusára reagáltam, ha azt a választ is elolvasod, aki szerint "nem várható el, hogy a nő fizet mindent", amiket ő úgy ért, ha végigolvasod, hogy a férfinak az anyagiakkal is meg kell mutatnia, hogy ő tud adni a nő számára, miközben ez nincs így, ha megvan az őszinte vonzalom a nő részéről.

2023. szept. 7. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
A megélhetéshez pénz kell, a szerelemhez pedig vonzalom. A kettőnek nem kéne, hogy köze legyen egymáshoz.
2023. szept. 7. 11:29
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Az idiótákhoz, lúzerekhez vonzódnak, a normális, céltudatos férfiakat meg a végtelenségig kihasználják, közben meg a rosszfiúkról ábrándoznak. Egy nővel sose legyél jó, sose higyj neki.
2023. szept. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!