Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőtársak, hogyan lehet kezelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársak, hogyan lehet kezelni, mit lehet mondani, ha egy férfi, akivel alig beszéltem pár percet, azt mondta, hogy kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Baráti beszélgetés elején voltunk, mindig husibb voltam, de 177 cm magas, sokat úszok. Jó kedvű, vidám nő vagyok, nyitott sok témára, 30as. Nem értem ezt a személyeskedést férfi részéről, aki nem is ismer. Én soha nem mondom emberekre, hogy kövérek, ráncosak, stb.

2023. szept. 6. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak baráti beszélgetés akkor mi kezelni való van rajta? Ha husi vagy hát husi vagy. Megjegyzi, hogy kövér vagy, erre simán lehet mondani, hogy -igen, nem vagyok egy sovány alkat. Ennyi.
2023. szept. 7. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell terni a hitedbol es hisztizni, hoyy ez nem igy van. A masik ut, hogy megvonod a vallad es nem kontaktalsz tobbet az "uriemberrel".
2023. szept. 7. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Megjegyzi, hogy kövér vagy, erre simán lehet mondani, hogy -igen, nem vagyok egy sovány alkat. Ennyi."

Szerinte a kérdező nem látja magát? Milyen fogyatékos jegyez meg ilyet?

2023. szept. 7. 11:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem te magadról is tudod ezt, hisz írod, hogy husis vagy.

A magasságod megírtad, a súlyod nem.

/rafkós vagy cica./

Amikor én férfiként 120 kiló voltam, sokan mondták rám, hogy kövér vagyok. Nem sértődtem meg, teljesen igazuk volt. Sőt.

Örültem neki, mert így rájöttem, hogy éppen itt az ideje, hogy lépjek.

/ Illetve fussak./

Leadtam 25 kilót, most meg, aki lát a futópályán, ismetetlenül is megállít a Lidl- ben, és gratulál.

Erről szól a történet.

De amíg kövérke voltam, nem éreztem ezt sértőnek, mert ez teljesen fedte az igazságot.

Ha most mondaná valaki, akkor fejbe vágnám, lehet, hogy a mentő vinné el.

Mert most nem igaz, de akkor igaz volt. 🤷‍♂️

2023. szept. 7. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor kezdjen el hisztizni. Nekem aztán totál mindegy.

De nem a kérdező neveléséről volt szó, hanem, hogy mit lehet reagálni rá.

Ne haragudj, ha kövér valaki, akkor kövér. Nem kell hozzá jópofát vágni ha ki is mondják, de letagadni nem lehet, hisz tény.

2023. szept. 7. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Bírkózd le, szorítsd-fog le, és akkor kérdezd meg tőle, hogy:

"Na, tényleg kövér vagyok?":).

2023. szept. 7. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!