Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy elbaltázott dolgot rendbe hozni még az ismerkedés fázisában?
Tuti nehezebb, hisz együtt se vagytok még.
Nem történt semmi komoly, csak félreértett a lány, én viszont szeretem és nem akaron feladni.
Voltatok már ilyen cipőben?
Meg volt beszélve, hogy találkozunk majd kettesben most a héten (első randi lenne/lett volna), azonban most a hétvégén véletlenül összefutottunk egy bárban ahol a haveromat vártam egy kis iszogatásra, a lány pedig egy rendezvény kapcsán volt ott. Ha már mindkettőnk ott volt, elszívtunk egy cigit, ittunk egy fröccsöt és beszélgettünk legalább egy órát. A hiba csak az volt, hogy én nem randira készültem hanem egy szimpla haveri iszogatásra, ìgy volt már bennem pia azért, meg fáradt is voltam és néha össze vissza beszéltem hülyeségeket, fennakadtak a szemeim (pia+fáradtság) végett, csukott szemmel magyaráztam, elég gázosan viselkedtem. A lány nem erre számított, nem ilyennek ismert meg és azt mondta, most csalódott bennem és elvágtam magam nála valamennyire.
Pedig nem vagyok alkoholista, stb. csak nem egy fontos randira készültem hanem egy laza péntek estére.
Nagyon odavagyok a lányért, bár ő most eléggé kiábrándult belőlem, nem szeretném ennyibe hagyni, hisz full normális srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!