Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet egy elbaltázott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy elbaltázott dolgot rendbe hozni még az ismerkedés fázisában?

Figyelt kérdés

Tuti nehezebb, hisz együtt se vagytok még.

Nem történt semmi komoly, csak félreértett a lány, én viszont szeretem és nem akaron feladni.

Voltatok már ilyen cipőben?

2023. szept. 4. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miben értett félre? Ez nem mind1.
2023. szept. 4. 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, írd le mi történt.
2023. szept. 4. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit pontosíts, mert ilyen kevés infó birtokában nem tudunk hasznos választ adni.
2023. szept. 4. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha értékelhető választ akarsz, akkor leírod pontosan mi történt. Ennyiből ugyanis semmit se lehet tanácsolni.
2023. szept. 4. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Írd le. De amúgy ha érdekel a lány, hívd el találkozni és tisztázd. Én is tettem hasonlót és én vagyok a nő.
2023. szept. 4. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén
2023. szept. 4. 13:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Meg volt beszélve, hogy találkozunk majd kettesben most a héten (első randi lenne/lett volna), azonban most a hétvégén véletlenül összefutottunk egy bárban ahol a haveromat vártam egy kis iszogatásra, a lány pedig egy rendezvény kapcsán volt ott. Ha már mindkettőnk ott volt, elszívtunk egy cigit, ittunk egy fröccsöt és beszélgettünk legalább egy órát. A hiba csak az volt, hogy én nem randira készültem hanem egy szimpla haveri iszogatásra, ìgy volt már bennem pia azért, meg fáradt is voltam és néha össze vissza beszéltem hülyeségeket, fennakadtak a szemeim (pia+fáradtság) végett, csukott szemmel magyaráztam, elég gázosan viselkedtem. A lány nem erre számított, nem ilyennek ismert meg és azt mondta, most csalódott bennem és elvágtam magam nála valamennyire.

Pedig nem vagyok alkoholista, stb. csak nem egy fontos randira készültem hanem egy laza péntek estére.

Nagyon odavagyok a lányért, bár ő most eléggé kiábrándult belőlem, nem szeretném ennyibe hagyni, hisz full normális srác vagyok.

2023. szept. 4. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék esélyt, én is tudok kicsit cikin viselkedni ha sokat iszok. 🙈
2023. szept. 4. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérj bocsánatot, mondd hogy szégyelled magad és megpróbálnád jóvá tenni neki ezt az estét. Hivd el valahova, egy igazi randira.
2023. szept. 4. 13:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt elmondod neki így ahogy nekünk is leírtad, és tényleg kedvel(t) a lány akkor meg tudjátok beszélni. Nem tartom megbocsáthatatlan bűnnek, amit tettél.
2023. szept. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!