Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy karrierista nő, és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy karrierista nő, és egy munkás férfi kapcsolat működhet? Vagy egyeltalán egy ilyen nő szóba áll egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #kapcsolat #Karrierista nő #Munkás férfi
2023. aug. 26. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
nekunk mukodik a parommal
2023. aug. 26. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mit jelent az, hogy karrierista nő?
2023. aug. 26. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Én amúgy nem vagyok nő, de sok olyannal beszéltem, akik ilyen férfiakkal randiztak. Szóval, igen szóba állnak velük. Nem látok semmi problémát azzal, hogy miért ne működhetne egy kapcsolat, kivéve persze, ha nem keres olyan jól a férfi az átlaghoz képest és legalább az egyik fél problémát is csinál ebből.
2023. aug. 26. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Nekem pl. fontos, hogy olyan munkát végezzek, amire büszke vagyok és elismerik. Akkor mondjuk, hogy karrierista vagyok.

Ha egy férfit nézek, akkor nekem fontos, hogy ne komplikálja túl a dolgokat, de legyen ötletes, legyenek egyedi megoldásai és meg tudjon lepni. És ne legyen prosztó.

Nem biztos, hogy a munkások körében keresnék párt, de kizáró oknak nem mondanám, ha a többi dolog, amit leírtam nagyon ott van.

2023. aug. 26. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezen kár agyalnod, a puding próbája az evés.
2023. aug. 26. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Én mondhatni karrierista vagyok. Nem abból a legeslegdurvább fajtából, de azért a a karrierem bőven a három legfontosabb dolog közt van az életemben.

És nem, nem jönnék össze kétkezi munkással, akkor sem, ha a kétkezi munkások azon 2%-ából kerül ki, aki többet keres nálam. Nekem fontos egy kapcsolatban a szellemi partnerség, amit sosem kapnék meg olyasvalakitől, aki egy teljesen más utat választott.

(Megjegyzem, ettől még becsülöm a vízszerelőt, aki kijön hozzám és kb megmenti az életemet. Eszembe nem jutna lenézni.)

2023. aug. 27. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szóbaállna se működne.
2023. aug. 27. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!