Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülni fog neki, vagy inkább hülyének nézni?
Barátnőm él-hal az aputestért, imádja, ha a pasinak van pocakja. Régen én is ilyen voltam, de azóta nagyon lefogytam és szokta mondogatni, hogy egyek csak mert nem baj ha növesztek egy kis hasat. Régi képekről is szokott ábrándozni, hogy mennyire tetszettem akkor neki.
Most a munka miatt úgy adódott, hogy 6 hetet külön fogunk tölteni, mert külföldre kell utaznom és nem tud velem jönni. Arra gondoltam, hogy kihasználnám ezt a 6 hetet, hogy annyit hízzak amennyit csak tudok neki "meglepetés" gyanánt. Most ne gyertek az egészséggel, attól senkinek nem lesz baja, hogy feljön rá 5-6 kiló.
Ja, és remélem mondanom sem kell, hogy nem feederes kérdés, semmi közünk hozzá.
#1: Igazából szerintem akár még 7-7.5 is menne. Másrészt ilyen szempontból szörnyű genetikám van, mert szinte csak hasra hízom. Plusz pár "hasnövesztő teknikát" is gyűjtöttem :D pl kevesebb étkezés nagyobb adagokkal, cukros szénsavas üdítők fogyasztás, stb.
#4: Ez hülyeség. Milyen szintjére? Gyönyörű nő, vékony, sportos. Egyszerűen csak ez az ízlése. Mindenki mást szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!