Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Örülni fog neki, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülni fog neki, vagy inkább hülyének nézni?

Figyelt kérdés

Barátnőm él-hal az aputestért, imádja, ha a pasinak van pocakja. Régen én is ilyen voltam, de azóta nagyon lefogytam és szokta mondogatni, hogy egyek csak mert nem baj ha növesztek egy kis hasat. Régi képekről is szokott ábrándozni, hogy mennyire tetszettem akkor neki.

Most a munka miatt úgy adódott, hogy 6 hetet külön fogunk tölteni, mert külföldre kell utaznom és nem tud velem jönni. Arra gondoltam, hogy kihasználnám ezt a 6 hetet, hogy annyit hízzak amennyit csak tudok neki "meglepetés" gyanánt. Most ne gyertek az egészséggel, attól senkinek nem lesz baja, hogy feljön rá 5-6 kiló.

Ja, és remélem mondanom sem kell, hogy nem feederes kérdés, semmi közünk hozzá.

2023. szept. 3. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy hat kilogramm nem fog pocakot noveszteni neked, úgyhogy fölösleges az egész hízás reszedrol.
2023. szept. 3. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha lehízol akkor az izmos kigyurt pasik lesznek a kedvencei.
2023. szept. 3. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Örülni fog. Hülyének meg mindenki más néz, akinek ezt elmondod (és nem véletlen).
2023. szept. 3. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Valószínűleg ő elégedetlen magával és téged is le szeretne húzni a szintjére. Én még ilyet nem hallottam, azt is sajnálom hogy egyáltalán elgondolkodtál rajta. (37/Nő)
2023. szept. 4. 00:36
 5/5 A kérdező kommentje:

#1: Igazából szerintem akár még 7-7.5 is menne. Másrészt ilyen szempontból szörnyű genetikám van, mert szinte csak hasra hízom. Plusz pár "hasnövesztő teknikát" is gyűjtöttem :D pl kevesebb étkezés nagyobb adagokkal, cukros szénsavas üdítők fogyasztás, stb.

#4: Ez hülyeség. Milyen szintjére? Gyönyörű nő, vékony, sportos. Egyszerűen csak ez az ízlése. Mindenki mást szeret

2023. szept. 4. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!