Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánatra van megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatra van megoldás?

Figyelt kérdés

Nem jött össze azzal akit szeretek.

Teljesen a padlón vagyok emiatt, semmihez sincs kedvem napok óta, aludni sem bírok, teljesen kikészültem.

Tudom, hogy nem ér ennyit az egész, de mégis magam hibáztatom több ok miatt is.

2023. szept. 3. 09:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Rosszabb mint egy szakítás, mert addigra valamennyire utalja egymást a két fél.
2023. szept. 3. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Elmúlik majd
2023. szept. 3. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor miért kell magadat hibáztatni? Mert nem ismerted fel, hogy nem illetek össze? Rengetegféle kifogás létezik, amit bejátszhat, de mindnek az a gyökere, hogy valójában nincs beléd bolondulva, nem jelentesz neki semmit, ezért akármikor képes nélküled tovább élni.

Szakításnál nem feltétlenül utálja egymást a két ember. Velem mostanában szakított a barátnőm, és beszélünk, amikor rám ér, én pedig továbbra is vele szeretnék lenni amikor csak lehet...

2023. szept. 3. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Van akinek megoldás mással ismerkedni. De van akinek csak az idő. :(
2023. szept. 3. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt már köztetek valami? Vagy csak randizás során szerettél bele?
2023. szept. 3. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Utánam 2 évig jött valaki, amikor már a 10. üzenetére sem válaszoltam, pár nap múlva összejött egy csúnyácska molett nővel, pedig előtte modelleket dugott mert a családja gazdag….

Így is lehet

2023. szept. 3. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:
3 mert ha időben kapcsoltam volna, akkor most lehet ő lenne a párom.
2023. szept. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!