Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbántott férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántott férfi?

Figyelt kérdés

Egy megbántott szerelmes férfi ki eddig nem közölte érzéseit (egy közös ismerőstől tudtam meg érzelmeit) nem is fogja már bevallani?

Nem csaltam meg. Csak csúnya dolgokat vágtam a fejéhez s ezen nem tudja túltenni sajnos magát!

Mit javasoltok mit tegyek, hogy újra égjen benne ami az elején? Beszélünk még, érdeklődik hogy létem felől, de valamiért veszettnek érzem a dolgot. Pedig nagyon szeretem őt!

2023. aug. 29. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
"ezen nem tudja túltenni sajnos magát!" - Ez alapján semmit.
2023. aug. 29. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor együtt voltatok? Kapcsolatban nem vallotta be az érzéseit?
2023. aug. 29. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit mondtál neki, amitől ennyire megtört?
2023. aug. 30. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt hogy én csak több alkalmi szexre kellettem neki és ezt ennyire sérelmezi. Mert ő nem volt sosem olyan
2023. aug. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!