Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elkezdtem beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal messengeren. Miért nem kérdez?

Figyelt kérdés

2-3 napja beszélünk messengeren, személyesen is találkoztunk már mert a munkahelyemen ismertem meg. (Nem kolléganő.)

Eldumálunk, de ő nem kérdez soha. Nem hinném, hogy le akar rázni mert nem egyszavas igen-nem a kommunikációja. Vagy mégis? Vagy csak nem mer?

Így előbb utóbb meghal a beszélgetés.

2023. aug. 27. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled.
2023. aug. 27. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én így jartam pasival, annak az oka az volt hogy nem akart tolem komolyabbat ezert nem is erdeklodott felolem, de sexet igen, ezert termeszetesen irt, kindanom sem kell hogy a kommunikaciot en tartottam elve mivel ő nem kerdezett sosem de ramirt allandóan
2023. aug. 27. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Mit kéne kérdeznie? Ha kifejtett válaszokat ad, akkor gondolom azokra tudsz reagálni, tehát nem kéne elhalnia a beszélgetésnek.
2023. aug. 27. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Ezeket én sem tudom hova tenni, ilyenkor inkább hagyom, nincs időm bohóckodni.

A másik ilyen, amikor egy nő egyszercsak már nem válaszol, eltűnik hosszabb időre, majd hetekkel később előkerül, mintha mi sem történt volna, és “mi újsággal” nyit. Kuka 😀 Ez nem valid kommunikáció.

2023. aug. 27. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól nevelt, de jól leszar.

Engedd el.

2023. aug. 27. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez jellemző a nőkre, hogy ha nem jössz be nekik.

Szerintem engedd el.

2023. aug. 27. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert nem erdekled.

Miert ilyen nehez rajonni?

2023. aug. 27. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
7. Azert van amelyik megdugatna magat..
2023. aug. 27. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert jólnevelt, de nem érdekled.
2023. aug. 28. 08:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!