Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy már 15 éve szerelmes vagyok belé? 20/F
Figyelt kérdés
Igen, tudom ez nem egy szokványos dolog. Mindketten óvodások voltunk amikor elkezdett tetszeni ez a lány. Az érzéseim az évek során egyre erősebbek lettek. Feltűnt neki hogy nekem még sosem volt kapcsolatom, de az viszont nem hogy miatta nem volt soha, mert egyszerűen nem bírok rá nézni más lányra. Mostmár nem bírom nélküle😩 annyira fáj hogy láttam ahogy ebből a cuki kislányból egy gyönyörű felnőtt nő lesz és sosem mondtam el neki hogy mit érzek 😞 Már nem bírom magamba tartani, de mégis hogyan valljam be neki? Akárhányszor arcon puszilt vagy átölelt beleremegett a testem és ezt Ő észre sem vette. Itt van egy csodás, gyönyörű lány mellettem akit nem szeretnék elveszíteni 😞😩 Nem veszi észre hogy mennyire oda vagyok érte#szerelem #Őazéletem
2023. aug. 24. 21:47
11/11 A kérdező kommentje:
Elvittem ma egy étterembe randizni és nem bírtam ki muszáj volt mindent elmondanom neki, mert nagyon nyomasztotta a lelkemet. Azt mondta hogy Ő is így van vele ahogy én, csak nem merte kimutatni az érzéseit nehogy tönkremenjen a barátságunk. Megígértem hogy neki hogy mindent megteszek hogy boldogságban élje le az életét Ő pedig megkönnyezett és azt mondta hogy neki csak az kell hogy vele legyek. Most arra gondoltam veszek neki egy csokrot és reggel azzal fogom várni az ajtója előtt. Fuu ez az egész olyan hihetetlen, mesébe illő
2023. aug. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!