Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy már 15 éve szerelmes vagyok belé? 20/F
Figyelt kérdés
Igen, tudom ez nem egy szokványos dolog. Mindketten óvodások voltunk amikor elkezdett tetszeni ez a lány. Az érzéseim az évek során egyre erősebbek lettek. Feltűnt neki hogy nekem még sosem volt kapcsolatom, de az viszont nem hogy miatta nem volt soha, mert egyszerűen nem bírok rá nézni más lányra. Mostmár nem bírom nélküle😩 annyira fáj hogy láttam ahogy ebből a cuki kislányból egy gyönyörű felnőtt nő lesz és sosem mondtam el neki hogy mit érzek 😞 Már nem bírom magamba tartani, de mégis hogyan valljam be neki? Akárhányszor arcon puszilt vagy átölelt beleremegett a testem és ezt Ő észre sem vette. Itt van egy csodás, gyönyörű lány mellettem akit nem szeretnék elveszíteni 😞😩 Nem veszi észre hogy mennyire oda vagyok érte#szerelem #Őazéletem
2023. aug. 24. 21:47
3/11 A kérdező kommentje:
Valami programot szeretnék tervezni vele és ott elmondani, csak nincs ötletem🙄 Szerintetek mi a legromantikusabb hely Magyarországon belül?
2023. aug. 24. 21:53
4/11 anonim válasza:
Mindenkinek más, te ismered ELVILEG mit szeret, mondjuk én közös élménnyel teli helyre vinném el...
5/11 anonim válasza:
Nem kell vallomassal kezdened, csak minel elobb hivd el randira, amig nem hivja mas. Egyebkent meg az is lehet, hogy o is igy van veled.
6/11 anonim válasza:
Hát figyi ha ez nem kamu...szeritem titkon minden nő vágyik arra, hogy valaki így érezzen iránta, hogy valaki ennyire akarja. Hogy mindent megtegyen érte.
A kérdés, hogy akarod-e eléggé? Akarod-e jobban, mint amennyire félsz?
Szerintem itt neked kell nagyon férfinek lenned, elhívni valahova (ne agyalj hova) és megmondani neki. Max. visszautasít ami szar lesz, de nem változik semmi.
N
7/11 anonim válasza:
És ha a kiröhög? Ilxenekre fel vagy készülve?
8/11 anonim válasza:
Szia! Vidd el Lilafûredre, csodàlatos hely és romantikus.
9/11 anonim válasza:
Nem vallomásra van szükség haver, hanem a "meghódítására". Ha nem szerelmes beléd akkor felesleges a vallomás - csak ettől nem fog szerelembe esni.
10/11 anonim válasza:
Írd meg mi lett belőle. Ez nagyon komoly történet és kíváncsi vagyok hogy alakul. Bár sikerülne. Ilyen érzelmeket kár lenne veszni hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!