Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rejti el a pasi az Instagram-történeteit előlem?
Kavartam egy pasival, akibe sikerült beleszeretnem, de ő a távolság miatt nem akart velem összejönni. Sok mindent hazudott, hitegetett, szerelmet vallott, majd lekoptatott (vagyis igazából azt mondta, hogy "blablabla", kamu sablon szövegek, de szeret... :-) ). Azután még beszéltünk párszor, majd eltűnt pár hete... De gyakorlatilag nem lett normálisan lezárva a dolog.
Aztán egyszer véletlenül észrevettem egy másik profilról, hogy elrejtette az Instagram story-jait előlem... Nyilván eszembe sincs keresni ezután, de miért csinál ilyet valaki?
Velem is hasonló volt..
Szerintem azért,mert érdekelted,de van más neki,és nem akarja,hogy te lássad..mivel lehet úgy már nem állnál vele szóba később...ez amúgy a legrosszabb...amikor nincs lezárva egy ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!