Instagramon vissza tudom nézni a már lejárt történeteimet?
Figyelt kérdés
Valahol azt írja, hogy archívba kerülnek a saját lejárt storyk, de nem találom azt a felületet. Lehet, hogy azóta már kivezetésre került, mióta a cikk megjelent.2022. ápr. 23. 16:35
1/2 anonim válasza:
Rámész a saját profilod oldalára, és a felső-jobb sarokban kell lennie három csíknak egymás alatt. Arra rámész, és a kiadott ablakon a második pont az Archiválás. (Mobil)
2/2 A kérdező kommentje:
Á, hogy appon keresztül egyéb lehetőségek is vannak. Megtaláltam! Csak gondolom mivel nem ezen keresztül töltöttem fel, így az eddigi lejárt sztorim nem került ide, pedig elvileg automatikusan menti, az van beállítva. Nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásod! :)
2022. ápr. 23. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!