Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?😅
Egy fiú barátom egy éven át közel engedett magához és lefeküdtünk. Amikor bevallottam neki, hogy szeretem akkor mondta hogy neki ez az egész barátság volt akkor is, bármi történt, és hogy amúgy ő összejött az exével😅
Nem tudom, milyen világot élünk, de én csak azzal tudok lefeküdni, akihez romantikus szálak fűznek, és azok pont nem a barátaim😅 ha nem érdeklem úgy, miért engedett magához olyan közel?
Aztán mikor brvallottam neki, hogy szeretem, akkor azt mondta, hogy ha tényleg szeretem, akkor örülök neki és elfogadom azt is, ha ő más lánnyal boldog😂 ez csak szerintem abszurd? Ebből megintcsak egy dolog maradt ki, az én érzéseim figyelembe vétele😅 nem tudom, ő mennyire örülne annak, ha az exe leakasztana mást
Ez a fickó sem barátnak, sem szerelmi partnernek nem alkalmas.
Önző a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!