Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret vagy csak játszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnemhasegitenetek kérdése:

Vajon szeret vagy csak játszik velem?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek?

Van egy párom 3 hónapja és egy veszekedés után letiltott. Igaz nagyon csúnyákat mondtam neki.

Aztán feloldott.

Azt mondta, hogy túl sok voltam neki mindig írtam hivogattam és ha nem válaszolt azonnal akkor hisztiztem.

Mondta ő már nem akar kapcsolatot se velem senkivel.

Nemzetközi sofőrként dolgozik keveset találkozunk.

Eleinte sokat beszéltünk aztán hétről hétre kevesebbet nem írt nem vette fel a telefont és ha kérdeztem mindig azt mondta értsem meg dolgozik, vezet, pakol stb. De akkor se írt ha nem dolgozott.

Szakítás után megláttam egy társkeresőn és megkérdeztem miért. Azt mondta azért mert én is mással vagyok mindig megcsaltam. Nagyon féltékeny volt végig a kapcsolat alatt pedig sose csaltam meg.

Most pár napja egy beszélgetés után megakarta tudni kikkel beszélek, hány férfival voltam azóta mióta vele. Megint féltékeny.

Mondta találkozzunk. Azt is mondta szeret, de boldogtalan vagyok mellette nem akarja boldogtalan legyek. Ha kérdezem mit akar tőlem akkor meg nem válaszol. Most próbálom visszakapni. Írok neki keresem. Próbálom mindig elmondani neki mennyire szeretem, de csak annyit mond szeret és találkozzunk. Ezeket is csak ritkán írja alig alig válaszol.

Most akkor mit akar? Küzdjek érte vagy haggyam elmenni?

2023. aug. 19. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Végülis a kérdésben a probléma, hisztérikás vagy és csoda, hogy nem szeretett ki belőled végleg
2023. aug. 19. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószinű szeretett,csak besokalt a sok hiszti miatt!

Ha 3 hónap alatt idáig jutottatok,akkor kár erőltetni!

2023. aug. 19. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

annyira bírom, hogy nektek mindig nemzetközi sofőrökbe kell beleszeretni... normális pasikra meg rá se néztek

megérdemlitek, egyétek meg, amit főztetek

csak könyörgöm, ne panaszkodjatok

2023. aug. 19. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy kapcsolat nem így néz ki,bocsi!Mintha te folyamatosan futottál volna utána,ő meg berakta volna az egészet a laza kategóriába,már csak a munkaköre miatt is.Te meg túl komolyan vetted.Nekem legalábbis ez jön le.
2023. aug. 19. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Kisebbségi komplexusos. Folyamat ismerkedni akar majd meg randizni mert azt hiszi nem kéne aenkinek.

Es folyamat féltékeny marad mert onbizalomhianyos es ezzel fel is menti magát hogy nőzhessen.

Majd ha lecseng benned az elkeseredettség hogy folyamat aláz majd ha mulik benned a szerelem csökken az adrenalin, talan akkor hidegebb jozanabb fejjel otthagyod. Vagy ha találsz olyat aki valonan tud szeretni es nem ez a sérült.

Aki akkor is hű marad ha veszekedtek ha kulon alszotok heteket is ha reggel kócos is vagy, nem vagdalkozik nem a hibádat keresi hanem a mosolyod élteti.

Addig amig tart ez a függés vagy fáj a szakitás nem fogsz tudni kilépni.

Kb mint bántalmazóknál a traumakötődés.

A szerelem sajnos valahol egy drog.:(

2023. aug. 19. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Ne áltassuk magunkat szerinted aki nemzetközi sofőr kamionos stb és hetekig hónapokig nincs otthon az nem csüngeti be a lompost legalább heti egyszer valami fizetős nőnek?-Dehogyis nem a te palid meg még jobban mivel ő már így él kitudja mióta gondolom nem melletted lett nemzetközi sofőr.
2023. aug. 20. 04:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Még annak is aki a kérdésem alatt saját fájdalmát veti ki, mert nem talál párt. Nem akartam nemzetközi sofőr párt, mert nem szeretem a távkapcsolatot, de a szerelem sajnos nem válogat.

Pár hétig még megpróbálom kideríteni vajon mit gondol, de úgy érzem ennek már vége van.

Köszönöm még egyszer.

2023. aug. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!