Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak jatszik?
Sziasztok egy nagyon bonyolult történetem van.
2 eve van párom nem élünk együtt..5 hónappal ezelőtt elkezdtünk dolgozni ugyan azon a helyen ..Mondhatom sors akaratával ugyan azon a helyen sőtt melletem dolgozik egy gyermek kori barátom akivel 9 év elteltével most 5 hónappal ezelőtt talalkoztunk a munkahely en neki azóta felesége es 1 kosfia van.1 hónapon keresztül zaklatot hogy találkozzunk mig bele nem mentem azóta 4 hónapja találkozhatunk titokban ..sokan sejtik sot szerintem páran tudjak is hogy viszonyunk van mivel az illető a munkahely en is álandoan feletem ál es csak bámul engem feltűnően ha elmegyek utánam jön meg csókol atfog szóval olyan feltűnő dolgokat csinal amik lelepleznek..viszont en bevallotam hogy erzek iránta o azt mondta barátként nez rám szerintetek ez igaz?
De akkor miert kockáztatja a családját ertem miert nem birja ki hogy nejojon utánam miert fontos neki hogy beszéljek hozzá ra nezek a közelébe legyek? Lehet csak azert mondta hogy barat mert nem meri bevalani az érzéseit mivel családja van?
Köszönöm a válaszokat csak ojanok írjanak letszi akik meg értenek es nem kritizálnak mivel mindenki kovet el hibat
Az a baj, hogy hiába koptatjuk itt a billentyűzetet, mert úgysem érted meg, olyan buta vagy, de azért én megpróbálom még egyszer.
Teljesen korrekt válaszok jöttek, csak te nem akarod elfogadni. Nyugi, nem sok emberrel történhet meg ilyen, mert szerencsére vannak még olyanok, akiknek van tartásuk, és nem mennek bele ilyen viszonyba.
Amúgy a 2-es vagyok, én ugyanúgy azt mondom ezek után is, hogy szépen szakíts a pároddal és válts munkahelyet, mert ez így korrekt mindenkivel szemben. Az hogy meg nincs szex... Amilyen rámenős a kedves szeretőd, előbb- utóbb úgyis kikuncsorogja, te meg belemész, mondván "mindenki követhet el hibát". Amúgy hogy tudsz a párod szemébe nézni? És az nem zavar, hogy amíg enyelegsz a pasival, addig a felesége otthon várja és pesztrálja a közös gyereküket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!