Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párkapcsolatban vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban vajon mennyire fontos hogy igazi szerelem érzése legyen mindkét fél részéről?

Figyelt kérdés

Sosem értettem hogy a párkapcsolatokban mennyire jellemző az igazi szerelem érzése valójában, miközben egyértelmű hogy az emberek többsége csak megjátsza, imitálja ezeket. Hiszen a párkapcsolatok többségében olyan kompromisszumok születnek amik kizárják hogy valódi szerelmi lángolás legyen a kapcsolat alapja.

Hogyan is van ez?

A másik fél részéről tapasztalt ragaszkodás, érzelem vált ki olyan vonzalmat, amit szerelemnek nevezünk?

A vonzalom mennyire nevezhető szerelemnek?

Nekem például tetszik a párom kívűl és belül és szeret engem ezért vonzódni kezdtem hozzá, ez mennyire nevezhető szerelemnek?

Bocs hogy túlbonyolítottam de egészen nehéz kérdés ez

2023. aug. 18. 01:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom nem szerelem. Az csak az alapja. A szerelem egyébként a vonzalom által kiváltott hormonkoktél okozta eufória. Jellemzően kb. két évig tart ez az állapot, utána vagy együttmarad a pár vagy nem, ezt számtalan tényező befolyásolja. Ha te a pároddal sosem élted meg ezt az eufóriát, akkor ez nem szerelem. Az eredeti kérdésre nehéz válaszolni, nem tudom, hogy végeztek-e valaha arra vonatkozó kutatást, hogy a szerelmi kapcsolatok vajon stabilabbak-e a bármilyen más jellegű párkapcsolatoknál.
2023. aug. 18. 03:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát most szerelem lehet olyan kapcsolatban is ahol vannak jövőtervek közös ingatlan alapozás meg ilyenek

Meg lehet olyan kapcsolatban is ami laza elkötelezettség nelkul külön élve is, tervek nélkül is, ha mindkettőnek ez igy jo, pl egyutt buliznak szórakoznak habzsolják az életet de ennèl nincs benne több kapacitás, mégis szerelem.

Meg nem azért, de az ovisak is szerelmesek lehetnek egymàsba, az is szerelem. És őszinte is.

Szóval..

2023. aug. 18. 05:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy én is elhittem, szerelem nélkül menni fog. Szerettem, kedveltem de végig tudtam, hogy szerelmes nem vagyok és nem tudnék hozzámenni. Az más ha először van szerelem és csillapodik, de ha eleve sincs meg, felesleges erőltetni, időpocsékolás
2023. aug. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!