Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok. Mi volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mi volt a legnagyobb csalódásotok egy olyan pasiban, akiről azt hittétek ő az igazi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Élvezte, hogy féltékennyé tehet, és a mai napig fogalmam sincs, miért volt ilyen szemét velem (nem alkottunk egy párt). Soha nem beszéltük meg.
2023. aug. 17. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bevallottam neki, hogy mit érzek, akkor közölte velem, hogy nézzek magamra, hogy nézek ki.... Emellett mondta, hogy ő mindenkit úgy ölelget, ahogy engem ölelgetett, nem kellett volna félreértenem felnőtt nőként......
2023. aug. 17. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy évig voltam vele, találkozgattunk legalábbis.

De anyagi gondokra hivatkozva nem költözött össze velem.

Olyat még nem láttam hogy” bocsi de én túl szegény vagyok hozzád, hogy élnénk meg”.

Ilyen nincs… azt hittem.

Jobb hogy szakítottam, ő meg maradt a szüleinél.

És nem is huszon- harminc éves.

Az ő korában már mindenki talál társat.

Életem legnagyobb csalódása volt, mert másnak hittem. Azt gondoltam hogy ha 2 ember szereti egymást akkor együtt mindent megoldanak.

Lehet hogy félt eljönni a szüleitől. Igen… anyagiak miatt. Óriási csalódás volt, már egyszerűen nem a férfit láttam benne hanem egy életképtelen komolytalan gyerekes alakot akinek rengeteg kifogása van .

Tanult ember, de az élethez hülye.

2023. aug. 17. 21:02
 4/14 anonim válasza:
100%

Az, hogy kiderült, hogy semmit sem tud mélyen érezni, empátiát szinte nem érez, és szerinte Ő csak nem kattog a dolgokon, hanem el enged mindent...

brutál veszekedés után is 2 perc alatt elalszik, amíg én végig sírom mellette a fél éjszakát...

Nem létezik szerelem. Engem soha senki nem fog úgy szeretni,ahogy én képes vagyok Őt. Totális, mélységes csalódás.

2023. aug. 17. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Még senkiről nem hittem hogy az igazi. Csalódni mindenkiben lehet.
2023. aug. 17. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem hozott nekem rántott húst, amikor kértem.
2023. aug. 17. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttem, hogy egy k*rvának nézett. Rájöttem, hogy csak le akar fektetni, mert neki kihívás vagyok.
2023. aug. 17. 23:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Szóval bedőltél neki
2023. aug. 17. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Bedumálta nekem hogy jobb lenne a kapcsolatunk ha a gyerekeim is végre tudnának róla.

Eltelt több mint egy év mire rávettem magam hogy jól van, legyen így. Utána kitalálta, hogy á ez így nem jó, neki feszkós a légkör, így nem tud szexelni hogy itthon vannak a gyerekek is.

Kihajítottam.

Szórakozzon az anyjával!

2023. aug. 17. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Hasonló, mint a 7-es válaszolónak. Lenézett engem, szègyellt felvállalni màsok előtt. Esze ágában sem volt velem komoly kapcsolatba kezdeni. Èn idióta meg szépen beleszerettem. Ennek màr majdnem negyed éve. Soha nem beszéltük meg a dolgokat, így még mindig fogalmam sincsen, hová tegyem őt, milyen ember is valójában.. De biztosan nem az, akinek én hittem őt.
2023. aug. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!