Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, akik érezték már azt, hogy egy harmadik fél lehetne mégis az igazi?
A kérdés NEM azoknak szól, akik hatlmas, mindent elsöprő szerelemben és hűségben élnek házasként!
Azokhoz szól, akik összeházasodtak, azt hitték szerelmesek voltak, hogy megvan a tökéletes pár. És bár lehet, hogy abban a pillanatban tényleg ő is volt a tökéletes, ki tudja milyen okból, de idővel mégis megjelent a kétely. A kétely, hogy megismertél egy másikat, aki talán még jobban érdekel, mint akiről korábban azt hitted, hogy a legjobb számodra.
Hogy alakult a dolog? Hogyan találtatok vissza a házastársatokhoz? Akik a hármadik felet választották, mi lett később?
Nem tudom te férfi vagy-e vagy nő.
Ha nő, akkor azért azt tudd, hogy sok férfi hajt a boldogtalan házas asszonyokra. Ott nincs felelősség, bármikor kihátrálhat a kapcsolatból. Pláne, ha gyereked is van, ne gondold, hogy majd egy másik férfi bevállalja, hogy együtt felnevelitek.
Egy házasságban mindig vannak mélypontok. De a harmadik fél miért is lenne jobb? A férjed hibáit már ismered, a harmadik fél esetén meg még ott a rózsaszín köd. A hétköznapi problémák vele is előjönnének. Én azt szoktam mondani, hogy a férjem rigolyáit már ismerem, megszoktam, nem akarnék egy újat megszokni. Valószínűleg nem is tudnék.
Egyébként nekem egyszer tetszett meg egy srác, akivel majdnem viszonyt kezdtem. De elég hamar kiderült számomra, hogy több vasat is tart a tűzben, szóval még jó, hogy nem kockáztattam miatta a házasságom.
Szerintem meg mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja!!
Az, hogy 1es marad a langyosban, nem azt jelenti, hogy másnak is élete végéig így kell tennie :")
Ha nem szeretném már a párom, szerelmes lennék másba, akkor válnék. Mert hiába választanám a férjem jön majd újabb személy, akibe beleesek és kezdődik minden elölről.
Lehet, hogy akibe beleszerettem/úgy hiszem, hogy szerelmes vagyok nem lenne jó választás, de majd jön más, ha meg nem jön, akkor inkább egyedül, mint boldogtalan házasságban.
Hazasodni ugy szokas ha lenne is más se kéne.
Az emberek jonnek mennek allandoan. Akiket ez már nem erdekel annak kell lehorgonyozni csak
Szia.
Én kicsit megértelek.
Nagyon régen jöttem össze a férjemmel és munka, egyetem mellett elvoltunk utaztunk, dolgoztunk. Nem is komolyabban feszegettem a dolgot, meg voltunk, nem az az egetrengető szerelem.
Most úgy érzem, hogy egy Kompromisszum vagyok neki és ő is nekem. Nem tudom hogy lenne e jobb, vagy milyen a jó, vagy lehet jó volt de elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!