Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszait kérném szépen! 1. Milyen legyen a nő, akivel párkapcsolatban vagy/lennél? 2. Milyen NE legyen?
Kedves, életvidám, jóledélyű, becsületes
Ne legyen pesszimista, rosszindulatú, öntelt, gonosz
Életvidám, kedves, hasonló értékrendje legyen, mint nekem, hasonlóak legyenek a céljaink, legyen önellátó, ahogy én is az vagyok.
Ne legyen uralkodó típus, parancsolgató, gonosz/rosszindulatú, extrém féltékeny.
1, Szeretem, ha egy nő dominánsabb személyiség, érdekli a világ eseményei, mértékkel, de szeret ténykedni, van benne azért érzelmesség is;
2, Olyan ne legyen, aki szeret élősködni a másikon, vagy h*ére venni.
Legyen türelmes, gyengéd, megértő.Nyilván nem 0-24-ben, de azért ez legyen a jellemző rá.
Egészséges módon szeresse magát és engem is. Legyen önzetlen, de mértéktartó. Pozitív életszemlélete legyen alapvetően, ne legyen anyagias, de azért a két lába érintse a földet.
Ne legyen bunkó, lusta, ápolatlan, frigid és a fentiek ellentéte.
Legyen, ne legyen, legyen, ne legyen. Ezt a sok felszínes embert! :D Mi az hogy elvárásaitok vannak egy nővel szemben? Én azt látom itt a gyk-n hogy semmit, sem a külsőt, sem a belsőt nem szabad firtatni, egyszerűen csak az elfogadás ami a járható út.
Legyen, ne legyen, legyen, ne legyen... :D Ja persze, megértő, meg önzetlen. :D Úgy is csak házicseléd meg szexrabszolga kell a férfiaknak! :D
8.
"Mi az hogy elvárásaitok vannak egy nővel szemben?"
Mi az hogy elvárásaitok vannak egy férfival szemben?
"Úgyis csak házicseléd meg szexrabszolga kell a férfiaknak!"
Akkor meg mit rinyálsz itt, ha szerinted így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!