Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak válaszait kérném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszait kérném szépen! 1. Milyen legyen a nő, akivel párkapcsolatban vagy/lennél? 2. Milyen NE legyen?

Figyelt kérdés
Belső tulajdonságokat írjatok, legyetek szívesek!
2023. aug. 10. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Milyen legyen? Mint a feleségem. 33 év után sem tudok rosszat mondani rá. Megértő. Nem másra , másik nemre vetíti le , a rossz napjait. Igaz három öccse van. Mindent meglehet vele beszélni. Nem mártírkodik, nem hisztizik. Egyszer nem hallottam tőle , pl: hogy ne szólj hozzám mert egy hét múlva megjön stb... . A húgaimtól sem. Nekem abból van három. A mostani lányok, nők már mással nem tudnak érvelni , csak a havijukkal. Két gyermekünk van. Soha nem hisztizett az anyaság miatt sem. A szülések miatt sem. Elmondta , hogy milyen volt , s slussz passz.
2023. aug. 10. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Kedves, életvidám, jóledélyű, becsületes

Ne legyen pesszimista, rosszindulatú, öntelt, gonosz

2023. aug. 10. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Életvidám, kedves, hasonló értékrendje legyen, mint nekem, hasonlóak legyenek a céljaink, legyen önellátó, ahogy én is az vagyok.

Ne legyen uralkodó típus, parancsolgató, gonosz/rosszindulatú, extrém féltékeny.

2023. aug. 10. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Hát ez nem így működik!
2023. aug. 10. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Látom a szex senkinél nem fontos!
2023. aug. 10. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

1, Szeretem, ha egy nő dominánsabb személyiség, érdekli a világ eseményei, mértékkel, de szeret ténykedni, van benne azért érzelmesség is;

2, Olyan ne legyen, aki szeret élősködni a másikon, vagy h*ére venni.

2023. aug. 10. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Legyen türelmes, gyengéd, megértő.Nyilván nem 0-24-ben, de azért ez legyen a jellemző rá.

Egészséges módon szeresse magát és engem is. Legyen önzetlen, de mértéktartó. Pozitív életszemlélete legyen alapvetően, ne legyen anyagias, de azért a két lába érintse a földet.

Ne legyen bunkó, lusta, ápolatlan, frigid és a fentiek ellentéte.

2023. aug. 11. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Legyen, ne legyen, legyen, ne legyen. Ezt a sok felszínes embert! :D Mi az hogy elvárásaitok vannak egy nővel szemben? Én azt látom itt a gyk-n hogy semmit, sem a külsőt, sem a belsőt nem szabad firtatni, egyszerűen csak az elfogadás ami a járható út.

Legyen, ne legyen, legyen, ne legyen... :D Ja persze, megértő, meg önzetlen. :D Úgy is csak házicseléd meg szexrabszolga kell a férfiaknak! :D

2023. aug. 11. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:

8.

"Mi az hogy elvárásaitok vannak egy nővel szemben?"

Mi az hogy elvárásaitok vannak egy férfival szemben?

2023. aug. 11. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:

"Úgyis csak házicseléd meg szexrabszolga kell a férfiaknak!"

Akkor meg mit rinyálsz itt, ha szerinted így van?

2023. aug. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!