Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 L 37 F működhet?
Korkülönbségből fakadó nehézségek adódhatnak bőven adódhatnak. (Eltérő életszakasz miatt találkoztam már hasonló esettel ismeretségi körben.)
A fiatalabb női fél végül elhagyta a férfit. Közös gyermekük is született, aki már felnőttkorú.
Én is voltam egy közel 18 évvel idősebb férfival párkapcsolati szakaszban a nem túl távoli múltban. Időnként újra fellobban a láng, majd újabb kommunikációs nehézségek jönnek a külvilág részéről.
Elég sokan akarnak szétválasztani minket. Szűkebb és tágabb környezet egyaránt. Nehezen tartunk ki egymás mellett. Hűségpróba van keményen.
Akármi történjék, az egyik fél résztvevő végül nagyon fog szenvedni.
(Esetleg előfordulhatnak egészen ritka esetek is, amikor együtt maradnak harmóniában.) Nagyon kevés százalék.
Attól, hogy óráról órára megkérdezed még nem fog változni.
Egy selejtnek gondolom azt aki ennyi idősen csak egy 18 éves tud összeszedni, a 18 évesek még lehetnek naivak, nincs tapasztalat ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!