Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelmet mikor fejezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelmet mikor fejezzem be, ha alakul egy "valódi"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel kettő éve írogatunk. Lehetetlen, hogy ebből normális kapcsolat legyen, alig láthattuk egymást (de ezeken a találkozásokon minden megtörtént). Kettő évig minden nap írtunk szinte, videohívás.

Most van egy "valódi" férfi, akivel 2 hónapja ismerkedünk. Kezd bűntudatom lenni mind a kettő férfi miatt. De annyira hihetetlen lezárni ezt a másik kapcsolatot. Ez meddig nem ártalmas, ha szexuálisan már nem leszünk együtt a korábbival?

2023. aug. 4. 20:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem magyar, és nem is itt él. A munkája a szülőhazájához köti. Nem beszéljük egymás nyelvét, ő itt nem boldogulna és én sem az ő országában. "Nyaralni" mentünk többször egymáshoz. 2-3 havonta találkoztunk itt vagy ott az utóbbi időben.
2023. aug. 4. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem beszélitek egymás nyelvét akkor hogy a francba kommunikáltok ennyit?

Egyik barátnőm hozzáment egy külföldi pasihoz, ők is csak angolul tudtak beszélni. Nem szarakodott, kiköltözött hozzá. Mondjuk gyorsan elváltak, de nem emiatt. Ezt csak azért írtam, mett akik igazán akarják egymást, ott ez sem akadály.

2023. aug. 4. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

A plátói szerelemnek van egy előnye:akkor van vége,amikor akarod...😉😀

Javaslom,hogy az álomvilágot szépen hagyd magad mögött,előre nézz,ne hátra!!! Ennek a van is meg nincs is pasinak nem tartozol semmivel.Tudom,mert etettek engem is ilyen beteg vagyok meg a körülmények áldozata maszlaggal.Ha összeroppansz,akkor is le kell zárni az ilyesmit.

2023. aug. 4. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Tedd a szívedre a kezet,dobj fel egy érmét!

Ha fej X,ha írás Y.

Abban a pillanatban fogod tudni,melyikükben reménykedsz jobban..

Ha az elsőben,akkor mielőtt teljesen befejezed vele,mondd el ezt neki mindenképp!

Hogy szeretnéd,ha ez szorosabb lenne stb.

Mindegy milyen módon,de kommunikálással le kell zárni,mert különben úgyis csak az emlék fog kísérteni..

De egyébként nekem is tök sok ismerősöm,akik külföldre házasodtak..

Mai világban nem biztos,hogy ettől annyira félni kellene..

Egyáltalán a máaik fél tudja,hogy Te hogyan érzel?

2023. aug. 5. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!