Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néz rád egy lány, aki szerelmes? Mit kell nézni a szemeiben?
Valószínűleg elpirul, zavarba jön. A szemein nem tudom, hogy tükröződik ez.
Mennyi idősek vagytok?
Beszélgettetek is már?
Hierarchiát tekintve felette állsz? Mert akkor semmi esetben nem javaslom, hogy lépj.
Színészkedni lehet, hogy tudsz, de a természet törvényei, azok megváltoztathatatlanok. Aki érti a jeleket az látja rajtad, és ha nem valami iszonyatosan erős dezodort, parfümöt használsz, érezni is lehet.😁
A nők soha nem éreznek/ éreztek szerelmet senki iránt,
max azt jelenti, hogy amikor azt hiszik, hogy szerelmesek, akkor jól át lettek verve:DDD
5 A tények is megváltozhatatlanok, szóval ha pl tetszett valaki 1 évig és mikor összejöttünk azt mondta hogy fogalma se volt róla, akkor nem vette észre. Ilyen több embernél is volt, hogy kiderült hogy nekik amúgy tetszettem, de tudja hogy ő nekem biztos nem, aztán tévedett. Nyilván szaglászni se nagyon tudott mert nem mentem a közelébe. :)
Te így megszaglászod a nőket, hátha? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!