Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan néz rád egy lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan néz rád egy lány, aki szerelmes? Mit kell nézni a szemeiben?

Figyelt kérdés
Kolléganőről lenne szó.
2023. aug. 4. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Én nőként azt érzem, hogy zavarba tudok jönni nagyon. Vagy elkapom a tekintetem és lefelé pillantok vagy mosolygok. Ez az ismerkedés elején különösen gyakran van velem, ha tetszik a férfi. De valahogy szerinrentem a csillogása más a szemeknek 😊
2023. aug. 4. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmit, mert ha tud színészkedni, simán leplezi. Én tudok, és így sosem vették észre ha valaki tetszett, utólag csodálkoztak hogy jé, ő azt hitte nekem ő nem. Illetve, de egyszer a visszapillantó tükörben lebuktam mert nem láttam hogy lát :)
2023. aug. 4. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg elpirul, zavarba jön. A szemein nem tudom, hogy tükröződik ez.

Mennyi idősek vagytok?

Beszélgettetek is már?

Hierarchiát tekintve felette állsz? Mert akkor semmi esetben nem javaslom, hogy lépj.

2023. aug. 4. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy észreveszed a tekintetében. Pl. nekem is tetszik egy kollégám, pénteken is beszélgettünk, de hidd el, hogy jól titkolom előtte, hogy tetszik. Ugyanis nem vagyunk sajnos egy "súlycsoport". Én kb. 10/5-ös vagyok, ő meg 10/8-as.
2023. aug. 5. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Színészkedni lehet, hogy tudsz, de a természet törvényei, azok megváltoztathatatlanok. Aki érti a jeleket az látja rajtad, és ha nem valami iszonyatosan erős dezodort, parfümöt használsz, érezni is lehet.😁

2023. aug. 5. 06:30
 6/8 anonim ***** válasza:

A nők soha nem éreznek/ éreztek szerelmet senki iránt,

max azt jelenti, hogy amikor azt hiszik, hogy szerelmesek, akkor jól át lettek verve:DDD

2023. aug. 5. 07:33
 7/8 anonim ***** válasza:

5 A tények is megváltozhatatlanok, szóval ha pl tetszett valaki 1 évig és mikor összejöttünk azt mondta hogy fogalma se volt róla, akkor nem vette észre. Ilyen több embernél is volt, hogy kiderült hogy nekik amúgy tetszettem, de tudja hogy ő nekem biztos nem, aztán tévedett. Nyilván szaglászni se nagyon tudott mert nem mentem a közelébe. :)

Te így megszaglászod a nőket, hátha? :)

2023. aug. 5. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
En is tudok szineszkedni es eleg hihetoen. Ha valaki szerepmes viszont nem csak a nezesen latod hanem sok mas dologbol. A nezest meglehet jatszani. Egyebkent az a nezes olyan h fukig er a szad mosolyra gorbul a szemed is mikozbe melyen athatoan a szemebe nezel
2023. aug. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!