Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy kezdek valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy kezdek valamit érezni iránta? (Kettő 19 éves) 19/f

Figyelt kérdés

Szóval..Van egy barátom (lány) akivel mostanában munka miatt is, sokat talákozunk. Tegnap beszélgettünk, és tudom furán hangzik, de valamiért elkezdtem bámulni az ajkát és gondolkodtam hogy mennyire megcsókolnám ott helyben. Sosem volt hasonló tapasztalatom egy lánnyal sem. Viszont az illetővel kapcsolatban nincsenek olyan érzéseim hogy hiányozna, meg keresni akarom, naponta beszélni stb..ilyen szempontból egy barát, teljesen.

De nem értem a tegnapi csókosat akkor.

Lehet ez a kezdete és csak nőni fog?

2023. aug. 4. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szexuális vonzalom részedről iránta.

Szexhiány.

A sok közös együtt töltött idő miatt.

Bele fogsz szeretni idővel.

Fellángolás.

2023. aug. 4. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Titkos mikkentyű
2023. aug. 4. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez maximum annyit jelent hogy megkívántad.

Hogy idővel többet fogsz-e érezni vagy esetleg beleszeretni, azt nem tudjuk megmondani, nem vagyunk jósok.

2023. aug. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!