Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem kezdek iránta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kezdek iránta többet érezni, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel amolyan barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk. Az egyetemen ismerkedtünk meg, azóta barátok vagyunk, és az utóbbi időben neki se volt senkije, nekem se, és összejöttünk. De csak szexelni, semmi kötöttség. Ő volt is más lányokkal, akiket buliban összeszedett. De az már egy fél éve volt, és abszolút nem zavart a dolog, nem is érdekelt. Viszont, a múlt héten lebetegedtem. Átjött, hogy tud-e segíteni. Mondtam nem kell, úgyse tudok most szexelni (taknyos voltam, levegőt alig kaptam és lázam is volt, képzelhetitek...) Azért átjött, kérdezte hozzon-e valamit a boltból, és csinált szenvicset is. Nagyon jól esett a törődése, ha az ember beteg, tudjátok az apró dolgok is mennyit jelentenek. Kérdezte, holnap is jöjjön át? Akármennyire vágytam a társaságára, azt mondtam ne, megoldom egyedül és nem akarom megfertőzni. Elfogadta. Akkor döbbentem rá, hogy lehet többet érzek barátságnál, mert úgy megörültem neki, mikor láttam, és nagyon kedves volt tőle a gondoskodás. Ezt az oldalát még nem is ismertem, mert vagy csak haverkodtunk vagy csak szexeltünk. Azóta minden nap rám írt, hogy hogy vagyok, és beszélgettünk. De félek ő csak a puncit látja bennem, hogy mikor tud már jönni, hogy szexeljünk.. És bár már jól vagyok, még nem írtam meg neki. Úgy érzem beleszerettem. Viszont ha ezt elmondom, vége a barátságnak, vége a szexkapcsolatnak. Ti mit tennétek? Vissza lehet ezt még fordítani valahogy? Volt már valaki hasonló helyzetben?

én L/23, ő F/24

2019. szept. 22. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan, annyira hülye liba vagy.

Írj már neki, hogy menjen át teát főzni:)

Nekem gyanús, hogy ő is beléd szeretett. Akiben csak a dugható puncit látjuk, ahhoz nem megyünk át segíteni ha beteg, stb.

Szerintem tisztáznotok kellene, hogy ezután csak téged dughat, ha betegek vagytok ápoljátok egymást. A többi meg majd jön magától:)

2019. szept. 22. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Mit Isten egybekötött, ember szét nem választhat. Ámen.

Tibi Atya

2019. szept. 22. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg úgy érzed ezt megkellett kérdezned, mert nem tudod a választ vagy csak örülsz és elakartad meséli a sztorit, amiben összejöttél a szexpajtiddal?

Aligha hiszem, hogy nem tudnád a választ.

2019. szept. 22. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ő is úgy érez mint te,hanem nem ment volna oda,hogy ápoljon.Valamelyik tegye már meg az első lépést.
2019. szept. 22. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
#3 Nem jöttem össze vele, nem tudom te miről beszélsz..
2019. szept. 22. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem viccből ment neked segíteni, és gondoskodott rólad. Szóval nem esne le talán a gyűrű az ujjadról, ha őszinte lennél vele, és meg is érné kockáztatni valószínűleg.
2019. szept. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!