Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az ember azonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ember azonnal megérzi és első látásra tudja hogy az a személy az igazi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 14:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Gondolj bele csak abba, hogyha ez így lenne, akkor sosem lenne válás, megcsalás, stb., mert akkor mindenki jól választott a"Szerelem első látásra" témában.
2023. aug. 4. 15:01
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Sok igazi van tobb millio.. a veletlenek alapjan az egyikkel talalkozhatsz.. hibatlan ember amugy sincsen.
2023. aug. 4. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Az igazi szerelmet le írom.

Az igaznál nincs olyan érzés benned hogy most nem úgy áll a haja vagy nem vágata le akkor nem annyira tetszik , nincsen benned érdek érzes az anyagiakat ítélve . Ezért ha nem mindig kapsz tőle valamit esetleg mozi helyett a tv-t nézítek vagy egy italozós beülés helyett otthonra vesztek valami italt és te még is jól érzed magad , boldog vagy vele mert maga a személyével töltött idő bőven túl szárnyal minden tárgyilagos , sablonos dolgot. Amikor az igazi ott van akkor ilyen érzéseket kell érezned , az az semmilyen hiányt .

2023. aug. 4. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
27%

13

Így van. Egy darabig. Aztán a lángoló szerelem elmúlik, mertz elmúlik, és ha jönnek a napi gondok, hogy hó véhén együnk vagy számlát fizessük be, akkor ott már nem lesz boldogság.

2023. aug. 4. 16:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14. Ez nem csak a lángoló ha nem őszinte.
2023. aug. 4. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Vonzalom, erős szexuális késztetés lehet első látásra. Nekem volt már ilyen - több is. Hogy ott és akkor tudtam, hogy ő az. Hááát, nem ő volt, ennyit erről :D
2023. aug. 4. 17:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hittem ebben sosem, de egyszer volt benne részem, mikor a férjemmel az első randink volt. Nem mondanám, hogy első látásra, de az első órában már elképesztően jól éreztük magunkat együtt, és ez azóta is így van. Nagyon passzolunk és imádom. Voltam már férjnél korábban és voltak kapcsolataim, de ezt sosem éreztem, mint vele, hogy egyszerűen tudtuk az első napon, hogy összetartozunk.
2023. aug. 4. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én nem hiszek az "igazi" létezésében, vannak emberek, akikkel jobban összeillünk, jobban megtaláljuk az összhangot és vannak, akikkel kevésbé. Nyilván azt hamar észreveszi az ember, ha valakivel egy húron pendül, és ha még vonzódik is hozzá, akkor számolhat be szerelemről első látásra.

Nálam amúgy ez történt, már lassan 10 éve, amikor bemutattak egymásnak a férjemmel. Kézfogás és bumm, égzengés-földindulás, égből leszóló angyali kórus, hogy "ő az!". Egyelőre igazat mondtak.

2023. aug. 4. 17:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek a lassú és a gyors vonzalom kialakulasaban is..
2023. aug. 4. 18:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A férjemmel 3 éve ismertük egymást, meg sem fordult a fejemben, hogy összejövök vele. Aztán valahogy mégis úgy lett...
2023. aug. 4. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!