Mennyire veszed fel és véded meg magad, vagy szólsz vissza frappánsan azonnal ha egy személy beszól vagy kritizál? Ez lehet tanulni, fejleszteni? Mitől függ?
Nem ilyen jellegű.
Súly (pedig csak irigy, neki lenne oka magát kritizálni) , kinézet(ramatyul nézel ki, most ennyire szét vagy csúszva) , vagy magát úgy állítja be, hogy ő jól csinalja, és ez magaval hozza azt hogy lenézi azt ahogy én
A beszólást nem mindig kell szerintem lereagálni. Aki beszól, annak az a célja, hogy összetűzésbe kerüljetek. A kötekedőket jobb is elkerülni, főleg az utcán, szórakozóhelyeket, mert nem tudni ki szúr kést a hátadba.
Ha pedig olyan ember szól be, akit ismersz, akkor is jobb rövidre zárni. Esetleg gondolkodhatsz azon, hogy következő alkalommal hogyan vágj vissza, de ezt szerintem nem vezet semmire.
Ha pedig rendszeresen találkozol valakivel és rendszeresen beszól, akkor távol kell maradni tőle. Ha ez nem megoldható( pl.: munkahely ), akkor mindenképp konfrontálódni kell és meg kell próbálni megbeszélni. Ha nem sikerül megbeszélni a dolgot, akkor megpróbálhatod letörni.
Csak akkor szoktam felvenni a kesztyűt, ha végképp nincs megoldás. De általában szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!