Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány?
A lényeg, hogy legyen kedves, értelmes, okos, ne dohányozzon, ne járjon sokszor bulizni, ne igyon minden hétvégén, ne legyen millió fiú barátja, értékelje és viszonozza a szeretetem, az se baj ha nyálas és nagyon bújós, puszilózos, ragaszkodó, én tudnám ezt viszonozni neki, ugyanakkor komoly témáról is tudjunk beszélgetni ha úgy adódik.
Ha külsőre is a tökéletesről beszélünk akkor, legyen vékony, sportos alakú, lényegében ennyi kívülről
Nincsenek is elvárásaid 😂😂
És Te mit tudsz felmutatni?
Gondolom Te ugyanezen tulajdonságokkal rendelkezel....
Én is ilyen vagyok 😄
De hasonló férfit ezer éve nem láttam.
Próbáltam igazából magamat leírni, tudom hogy elvárásnak hangzik de csak azokat keresem benne amiket tudom hogy magamba is megvannak. Cigizni egyáltalán nem cigizek, inni nagyon ritkán iszok, max buliba a haverokkal, de ez is ilyen kéthavonta egyszer, szórakozó helyre nem járok, nekem mást jelent a szórakozás/kikapcsolódás, előző kapcsolatomba én nagyon ragaszkodtam hozzá, nagyon sok közös programot szerveztem, tényleg mindent próbáltam megadni neki, heti kb 5ször utaztam érte kocsival 40km-ert, (ezt nem azért írom, hogy sajnáltassam magam meg ilyenek, csak azt akarom ezzel is mutatni, hogy nekem mindennél fontosabb volt), amíg ő volt egy lánnyal nem beszéltem meg semmi, nekem tényleg csak Ő volt, de elmondása szerint kiszeretett belőlem és szakított velem, nekem meg nagyon fáj és hiányzik :(
Úgy érzem ő volt az igazi és elveszítettem, rá majdnem minden amit leírtam igaz volt
#5:
Ez jó! "Mindkét barátnőm ilyen VOLT".
Hát akkor ezek szerint még ezek a klassz tulajdonságok sem voltak elegek ahhoz hogy tartós legyen a kapcsolat. Ugyanis mindkettő csak VOLT!
Érdekes elvárásaid is vannak 🤔 Ne bulizzon sokat, illetve ne legyen sok fiú barátja.
Tehát kvázi az a típus vagy aki ki akarja sajátítani a hölgyet. Aki ezt nem csak hogy tűrje, de szinte rajongással viszonozza feléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!