Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya lány hogyan találhat magának társat ha senkit sem érdekel hogy létezik?
Miért gondolod hogy csúnya lennél?
Szerintem nagyon ritka, hogy egy nő ha igényes akkor csúnya legyen..
Ha csak ilyen tipikus önképzavaros tini vagy, aki a szósöl média hatására gondolja, hogy csúnya, akkor majd az első kapcsolatod után úgyis kinövöd.
Viszont ha tényleg ilyen felszalad a szén típusú a kinézeted, akkor a saját szinteden próbálkozz a szerényebb srácoknál. Az ilyen ájfónos kitetovált kokszos alfahímeknél nyilván nem sok szerencséd lesz (nem is biztos hogy nagy veszteség ér). Akinek számít a belső érték annak nem feltétlen a külső a fontos.
Mondjuk van az a szint, pl ez: [link] ami szódával sem jöhet számításba nálam soha🤣
Hát,Kérdező szerintem sehogy..
Ugyanilyen vagyok,sehol nem volt szerencsém.
Se élőben,se a neten,sehol.
Pedig ismerkedtem a szintemen lévő srácokkal is.
Hajra fodrász, fogakra fogszabályzó, bőrre egészséges étrend, rendszeres tisztítás és kozmetikus. Apróbb hibák sminkkel is elfedhetők.
Amennyiben a fentieket végigzongorázod, és mellette fit, sportos alakod van, nagyon sokan fognak kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!