Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy hogyan tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy hogyan tovább a szerelemben? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Kicsiv több, mint egy hónapja szakítottunk a párommal. Eléggé lesújtott a dolog (nyilván). Szerelem volt, de aztán nem működött. Mindig rengeteg dolgom van, de azt érzem, hogy van bennem ismét annyi szeretni vágyás, hogy szeretném ezt valakivel megosztani. Nem tudom viszont, hogy van-e értelem ennyi elfoglaltság mellett bevállani egy komoly kapcsolatot. Idén rengeteg vizsgám lesz. De közben meg szeretném, ha szerethetnék valakit.

Biztosan voltak egy páran már hasonló helyzetben. Ti hogyan döntöttetek vagy döntenétek?

2023. júl. 31. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén, nekem sosem kellett ilyenben döntenem. Mindig kidobtak egy idő után. Találni meg utána ha akartam volna se tudtam. Szóval ennyit erről.

Én a vizsgákat választanám a helyedben. Az biztos. Az akivel ma vagy, holnap már lehet más ágyában lesz, de a diploma legalább magától nem hagy el.

2023. júl. 31. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Dolga, elfoglaltsága jó esetben mindig van az embernek.

Ha csak nem azért szeretnél kapcsolatot mert unatkozol, ami pont régen rossz, a kettő szerintem nem zárja ki egymást sehogyan sem.

2023. júl. 31. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Egy hónap után?!!! 😮
2023. júl. 31. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az valóban fura, hogy egy hónap után máris egy újabb párkapcsolatot szeretnél. Nem lehetett valami nagy szerelem.

Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek minden más fontosabb és előrébb való, mint egy másik ember, azzal nem lehet ismerkedni. Hónapok telnek el és még alig beszéltünk, még semmit nem tudunk egymásról, sosem ér rá beszélgetni, találkozni lehetetlen... nem tudom elképzelni hogy létezik olyan férfi, aki ezt a rakás semmit akarja annyira, hogy kitartson mellette hónapokig.

2023. júl. 31. 10:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Még csak gondolkozom rajta. Unatkozni nem nagyon szoktam. Mindig találok magamnak valamit, ami le tud kötni. Nem most azonnal szeretném elkezdeni csak hamarosan újra kezdődik az egyetem és akkor tudom, hogy kevés időm lesz. De idővel már képes leszek nem a magányosság miatt vagy a párom pótlása miatt ismerkedni. Csak kíváncsi voltam, hogy ki hogyan gondolkodik erről. Illetve személyes tapasztalatok érdekelnek.

Köszönöm a válaszokat eddig. :)

2023. júl. 31. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak egy hónapja szakítottál és eleve annyira elfoglalt vagy, hogy szerinted se férne bele egy kapcsolat, akkor inkább hanyagold egyelőre.
2023. júl. 31. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz koncentràlni a szerelemre, akkor jobb ha egy idôre hanyagolod. Inkább koncentràlj a tanulàsra! Ha már nem kell tanulnod, akkor jöhet a szerelem!
2023. aug. 1. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kierőszakolni a sorstól. Vagy hoz valakit, vagy nem, ki kell várni.
2023. aug. 1. 11:02
 9/10 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
50/N írtad: "azt érzem, hogy van bennem ismét annyi szeretni vágyás" Jelenlegi életciklusodhoz leginkább egy cica passzol. A macskákkal szokták kiváltani a "szeretnivágyás" érzést.
2023. aug. 1. 11:48
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Szóval a gombhoz akarsz kabátot találni? A szeretni vágyáshoz keresel alanyt? Normál esetben megismersz valakit, aztán beleszeretsz (vagy nem,de az egy másik történet). Nem azért, mert szeretni vágysz, hanem azért,mert szeretetreméltó. Vagyis ő indítja útjára az iránta érzett szeretetet, nem te. Te az ő szeretetéért (szerelméért) vagy felelős. A szerelem pedig nem fogja megkérdezni, akarsz-e jelenleg szeretni, vagy sem. Az, ha jön, kiröhög minden józan számítást, minden észérvet.
2023. aug. 4. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!