Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszahúzódóbb típus a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódóbb típus a párom. Hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
A párom visszahúzódóbb, passzívabb típus, mint én. Én sem vagyok közösségi ember, viszont egyedül nagyon aktív, élménykereső. Ezekről az élményekről (pl kirándulás, utazás stb) szívesen mesélek a páromnak, de azt látom, hogy egy idő után sok neki. Egy ideje próbálok kevesebbet mesélni, de azt érzem, hogy így meg nem igazán beszélgetünk. Ő nem annyira mesélős, ha kérdezem, akkor röviden mond rá választ. Hogyan kezeljem ezt a szituációt? Nem szeretnék az agyára menni, de nem is szeretném, ha lefulladna a kapcsolatunk.
2023. júl. 30. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
De miért idegenek mondják ezt meg? Miért nem beszélsz erről a pároddal? Ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor nem biztos, hogy van értelme folytatnotok.
2023. júl. 30. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

"Egy ideje próbálok kevesebbet mesélni, de azt érzem, hogy így meg nem igazán beszélgetünk."

Ez azt jelenti, hogy neki lényegében nem is lenne többre igénye? Bocs, kérdező, de belegondoltál már, hogy (pl. az ő részéről) tulajdonképpen miről szól a ti kapcsolatotok?

2023. júl. 30. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy hasonló szituációban ti mit tennétek? Érdeklődő, de csendes típusú. Szerintem nem kell mindenkinek állandóan trécselni és én elfogadom azt, hogy ő csendesebb. Én viszont beszédesebb vagyok és nem tudom, hogy hogyan álljak a helyzethez.
2023. júl. 30. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: Hát akkor miért nem adsz neki "teret" és megvárni, hátha odajön magától. Most ha hirtelen nem beszélsz vele hosszabb ideig, csak feltűnik neki. Ha nem, akkor annyira is vett komolyan.
2023. júl. 30. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
*megvárod inkább
2023. júl. 30. 16:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Köszönöm, megpróbálom így :)
2023. júl. 30. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan dolog, amiről ő sokat tud beszélni? Amit szeret, amiről örömmel mesél pl.
2023. júl. 30. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, de arról sem beszél túl sokat :) De többet, mint úgy általában :)
2023. júl. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!