Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok 11év korkülönbség a nő javára?
Nem mindenki akar gyereket vállalni ebbe a bizonytalan jövőbe. Sőt inkább egyre több olyan van aki nem szeretne.
Ha meg ti jól kijöttök egymással ne a kor legyen a döntő szempont. A puding próbája az evés, nincs veszteni valótok vele.
Amit én gondolok mert hasonló élethelyzetben vagyok, hogy számomra egy kicsit sok 2-3 évvel több talan, viszont nem akadályozó tényező az a 10-11 év. És egyátalán ki tudja, hogy müködhete? Itt azt kell megnézni, hogy mi a az idősebb és a fiatalab szándékai. És viszont idősebb korra tudnia kell már az emberenek, hogy valószínüleg nem ez lesz az egyetlen kapcsolat az életében, mint ahogy fiatal korában is több kapcsolata volt! Persze az idősebb fél, már jobban leszeretne horgonyozni, mint a fiatal, aki még "kereső" állapotban lehet. - De téged talált most meg, és te is őt!
Szerintem meg kell probálni, és vagy összejön vagy nem, hisz gondolatok bele, mennyi fiatal pár megy szét, és mennyi idős pár is szét megy. Lehet pont nektek jön be a vegyes kor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!