Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon sok 11év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok 11év korkülönbség a nő javára?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác,de kiderült,hogy még csak 23éves.Azt gondoltam 26körül tuti van.Az se kevés tudom,de így kicsit félek nem nagyon sok-e.Ismerek rengeteg párt nagyobb korkülönbséggel 14-17év és évek óta jól megvannak,csak itt a férfi javára van.Mit gondoltok lehet jövője?

2023. júl. 29. 17:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Ma már nem gond.
2023. júl. 29. 17:38
 2/23 A kérdező kommentje:
Szóval 34vagyok a srác pedig23
2023. júl. 29. 17:41
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Én 35 éves nö vagyok, jòl tartom magam, adok magamra de valahogy engem zavarna ez. Azèrt ilyenkor még egy 23 éves éretlen...
2023. júl. 29. 17:43
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem nagyon működhet. Te már más életszakaszban jársz, mások a rövidtávú terveid is, pl. családalapítás, házasság stb. Kevés ilyen fiatal srác gondolkodik ugyanebben. Ráadásul még előtte az élet, alig van munkatapasztalata, ha van egyáltalán. Itt te lennél a "családfő", a srác meg előbb-utóbb kicsit gyerek-szerepbe kényszerülne, egyszerűen az élettapasztalat híján. Látatlanban így gondolom, de nyilván sokat nyom a latba a személyes életút és az érettség is, ezt meg csak te tudhatod, hogy ezekkel hogy áll a fiú.
2023. júl. 29. 17:55
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem olyan mint a mai 23evesek nagyrésze.Az apjának van egy kisebb cége ott dolgozik mérnökként .Szabadidejében pedig szívesen jár vadászni,horgászni.Udvarias jól nevelt srác ami engem leginkább megfogott.
2023. júl. 29. 18:06
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

Biztos 23 éves?

Szerintem még teljesen más életszakaszban vagytok...

2023. júl. 29. 18:07
 7/23 anonim ***** válasza:
36%
Ha 26 lenne, akkor teljesen elfogadható lenne.
2023. júl. 29. 18:08
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem is tudom jó/szomorú-e, hogy a nők egymás ellen is gyűlölködnek, ha korkülönbségről van szó, nem csak a férfiak ellen. Az ageizmus mindenhol tombol sajnos, amikor kizárólag a kor alapján próbálnak megítélni valakit és valamiért az van az egyszerűsítésre törekvő fejükben, hogy minden egykorú embert egyformának sorolnak be. Megkérdezném őket, hogy ők is egyformának tartják-e saját magukat az összes velük egykorú emberrel.
2023. júl. 29. 18:13
 9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem személyiség függő leginkább ki hogyan jön ki a másikkal.Eddig minden pasim szinte velem egykorú volt mégsem volt meg az összhang.Sőt rengeteg gyerekes gondolkodású van 35felett is.Akkor meg mit érek vele azon kívül,hogy nem néznek ram furan az emberek a korkülönbség miatt.
2023. júl. 29. 18:19
 10/23 anonim ***** válasza:
80%
9. Így van. Sokan még azt sem bírják elképzelni valamiért, hogy más korú emberekkel barátkozzanak. Én 29 éves vagyok, a munkahelyemen a legjobb haverom egy 22 éves kollégám, az előző munkahelyemen másfél éve pedig egy akkor 35 évessel lettem nagyon jóban. Úgy lettünk haverok, hogy aztán munkaidőn kívül is keressük egymást, az idősebb sráccal most is tartom a kapcsolatot, hogy már nem egy helyen dolgozunk. És még tudnék írni példákat. Én pont azokat nem értettem soha, akiknek kizárólag velük szinte egykorú barátaik vannak. Szerintem is sokkal fontosabb a személyiségtípus, személyiség, hozzáállás az élethez, hasonló vallott értékek. Ezek kortól függetlenek. Meg még egy, hogy kor alapján nem lehet megítélni, meg beskatulyázni, hogy ki épp hol tart vagy hol kellene tartania az életben. Én nem ennyire forgatókönyv szerint élem az életem, hogy 22 évesen X helyen kell tartanom, ahol minden 22 éves, aztán 33 évesen szintén ott, ahol minden másik 33 éves, stb.
2023. júl. 29. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!