Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak akik otthon laktok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik otthon laktok nem zavarò hogy anyuka apuka mindent hall?

Figyelt kérdés

Pl halkan kell beszélni, halkan kell sexelni visszafogottan .

Nem lehet kimenni meztelen inni egy pohàr vizet stb.

Nem kötekedni szeretnék csak kèrdezem.

2023. júl. 27. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

10

Pacsi! Volt olyan pasi, akivel ismerkedtem, és hazudott arrol, hogy egyedul él! Erre kiderult, hogy a szuleivel él. Ugy kivágtam, mint macskát szarni

2023. júl. 27. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Én speciel hangos tipus vagyok, (ha nem.is "tarzan" - tehát szóba sem jöhet olyan pasi aki az anyjaval él! Arrol meg nem beszélve, hogyha szexelünk, annam hangja van, recseg az ágy, utána jol esil kimenni zihanyozni, és jóeséllyel tudják, hogy miert megyek ki, hisz nyilvan szex előtt már voltam!

2023. júl. 27. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Hülye kérdés, csajok úgy sem jönnek össze olyan pasival akinek nincs saját lakása.
2023. júl. 27. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

14

Ennyi!

P.S. nekem is van nőkent

2023. júl. 28. 06:36
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Nekem van egy viskom , kint a hordoban megmosakodhat a holgy aktus utan.
2023. júl. 28. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!