Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnál, ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, ha kiderülne a párodról, hogy az egyik királyi család leszármazottja?

Figyelt kérdés
Ez jó vagy rossz?
2023. júl. 23. 15:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Árpád-ház, II. András leszármazottja, de két törvénytelen gyermeken keresztül, ami hivatalosan nem számít a királyi család tagjának.
2023. júl. 23. 16:59
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem jelent semmit. Ők is emberek, nem más a DNS - ük, maximum azoknak plusz akik azt várják, hogy ezáltal luxus életet élhetnek és bekerülnek bizonyos zárt körökbe. Ha ez nincs akkor nem sokra mész vele, maximum az unokáknak mesélheted.
2023. júl. 23. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolom Habsburg es azok mind nagyon rondak a belterjes hazassagok miatt.
2023. júl. 23. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Therbe rakatnam magam, de ferfi vagyok.
2023. júl. 23. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ha tudja mi a különbség a gulyás és a paprikás között, akkor nem zavarna.

2023. júl. 23. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:

#11 "törvénytelen gyermeken keresztül"

"Apám gróf, a fiam is gróf, én meg csak egy kocsis vagyok."

2023. júl. 23. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
"azta, ez menő" - és ennyi. Nem imponálna annyira, de negatívumnak sem tartanám, inkább csak érdekességnek.
2023. aug. 1. 04:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Pukidliznék, mi mást.
2023. aug. 1. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!