Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megerne elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megerne elmondani es atbeszelni ezt vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy olyan problemam hogy egy fiatalabb fiut szeretek.

Na szoval en 20 eves no vagyok o 17 eves fiu. Most leszek 21 o meg csak szeptember vegen tolti a 18at.

Az egesz ugy kezdodott h mi amikor altalanosban tanszobara jartunk joba lettunk. O akkor volt 5.es es meg 8.os.

Aztan amikor felment 8.ba akkor tudtam meg hogy o "halalosan" szerelmes volt belem meg akkoriban. Csak az a gond hogy amikor en ezt megtudtam akkor volt o 8.os en meg 11.es. Szoval igy nem lehetett koztunk semmi mert leginkabb en az akkori agyammal feltem hogy a kornyezetem mit szolna hozza. Pedig eskuszom nektek hogy nala figyelmesebb, kedvesebb fiut en meg nem lattam.

Szoval ez a dolog kb 3 eve log a levegobe es nagyon szeretnem ha most igy evekkel ezek utan lehetne valami. Azota is jo baratok vagyunk, rendszeresen beszelunk.

Szoval gondoltam kerek par tanacsot hogy ezt az egeszet hogy vezessem fel neki. Mert azota errol a dologrol nem beszeltunk es nem tudom hogy o erez e meg akarmit. Szoval szivesen vennek nehany tanacsot esetleg velemenyt.

Koszonom

2023. júl. 19. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először ki kéne deríteni, hogy érez-e irántad valamit, mert ha nem érez, akkor hiába vezetsz te fel neki bármit, maximum "elintéz" (egyszer/párszor) azt jól van.

Vannak olyan megnyilvánulásai amiből arra következtetsz legalább minimum szinten, hogy többre vágyna mint barátság?

2023. júl. 19. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Remelhetoleg nem 14-5 evesnek nez ki ha nem 20 korulinek.. ebben az esetben nem gaz.
2023. júl. 19. 15:59
 3/10 A kérdező kommentje:
1es: igen, tobb jelet is kuldott. Peldaul ugy koszon el hogy aludj jol szeretlek meg felmeztelen kepeket kuld es meg sorolhatnam...de konkretan sose mondta ki hogy akarna mar tolem barmit is. Csak utalasok voltak ra.
2023. júl. 19. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se kell kimondani, hogy benne vagy, hanem utalj rá te is, kölcsönös legyen a bók, flört, érintés és ha azután se veszi a lapot, akkor felejtsd el - ne barátkozz vele többet. Benne van a pakliban, hogyha nem hív randira az "oda-vissza" játék után sem, hogy nem randit akar csak "azt" úgyhogy nem ártana igazából randik után lefixálni, hogy ki mit szeretne, nehogy az legyen, hogy barátság extrákat szeretne te meg többet...
2023. júl. 19. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem utalj rá te is, flörtölj, de nem kell kimondanod... Majd összeszedi magát ő, ha akar valamit.
2023. júl. 19. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Félmeztelen képet küld magáról, és bizonytalan vagy, hogy akar-e tőled valamit? Én is hülye voltam fiatalon, de nem ennyire. :D KÉrdezd meg, hogy örülne-e ha te is küldenél neki félmeztelen képet, és ha azt írja igen, akkor mondd meg neki, hogy legközelebb inkább megmutatod élőben. Aztán majd megbeszélitek. :)
2023. júl. 22. 01:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez az utalgatás a férfiaknál, fiúknál nem működik. Az esetek 99,9 %-ban nem vesszük a lapot...
2023. júl. 22. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
7. Így van. Élesbe kell.
2023. júl. 22. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Találkozzál vele és beszélgessetek. Néha jó kibeszélni a problémákat.
2023. júl. 23. 00:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok hogy segiteni probaltok.
2023. aug. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!