Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megerne elmondani es atbeszelni ezt vele?
Sziasztok.
Van egy olyan problemam hogy egy fiatalabb fiut szeretek.
Na szoval en 20 eves no vagyok o 17 eves fiu. Most leszek 21 o meg csak szeptember vegen tolti a 18at.
Az egesz ugy kezdodott h mi amikor altalanosban tanszobara jartunk joba lettunk. O akkor volt 5.es es meg 8.os.
Aztan amikor felment 8.ba akkor tudtam meg hogy o "halalosan" szerelmes volt belem meg akkoriban. Csak az a gond hogy amikor en ezt megtudtam akkor volt o 8.os en meg 11.es. Szoval igy nem lehetett koztunk semmi mert leginkabb en az akkori agyammal feltem hogy a kornyezetem mit szolna hozza. Pedig eskuszom nektek hogy nala figyelmesebb, kedvesebb fiut en meg nem lattam.
Szoval ez a dolog kb 3 eve log a levegobe es nagyon szeretnem ha most igy evekkel ezek utan lehetne valami. Azota is jo baratok vagyunk, rendszeresen beszelunk.
Szoval gondoltam kerek par tanacsot hogy ezt az egeszet hogy vezessem fel neki. Mert azota errol a dologrol nem beszeltunk es nem tudom hogy o erez e meg akarmit. Szoval szivesen vennek nehany tanacsot esetleg velemenyt.
Koszonom
Először ki kéne deríteni, hogy érez-e irántad valamit, mert ha nem érez, akkor hiába vezetsz te fel neki bármit, maximum "elintéz" (egyszer/párszor) azt jól van.
Vannak olyan megnyilvánulásai amiből arra következtetsz legalább minimum szinten, hogy többre vágyna mint barátság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!