Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy meg voltál róla győződve, hogy valakivel kölcsönös a vonzalom, de kiderült, hogy ő nem így gondolja?
Miért gondoltad, hogy kölcsönös?
Hogy derült ki, hogy nem az?
Volt.
1. Összejött mással.
2. Ghostingolt.
3. Munkahelyen átnézett rajtam.
Miből gondoltam?
1. Mindennap írt vagy hívott hónapokon keresztül.
2. Szintén, mint az első.
3. Addig nem keresett munkaidőn kívül, de utána egy darabig igen és munkahelyen zavarban volt a társaságomban.
Ja és én vagyok a nő.
Furcsa volt az egesz, de valoszinu en ertettem felre (pedig nem szoktam)
Zavarban volt a jelenletemben, belenevetett abba amit mondott, szoval erdekes volt. Ezeket en teljesen levettem, de lehet mindenkinel zavarban volt.
En leptem fele vegul, de volt valakije-aztan kiderult hogy kamuzott, mert barataim lattak tinderen:D bar lehet akkoriban volt valakije ki tudja
Ez van.
Amikor flörtölnek viccelődnek velem es külön kitüntetnek a figyelmükkel, bepróbálkoznak, aztán ahogy beszélünk napokat egyszercsak bevágnak olyat hogy és a feleségem igy meg úgy.
Jah mondom feleség? Akkor minek szorakozik velem?.ilyenkor ugy érzem magam mintha lenne neki kin röhögni hogy bevette a csalit, szivatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!