Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Hogy jössz ki belőle? Mi a taktikád, hogy túléld?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 17:36
11/15 anonim válasza:
Én sem közeledtem ahhoz, akibe szerelmes voltam, sőt, nem is voltam túl kedves vele, de ez nálam ilyen védelmi mechanizmus volt...
Gondolom az említett illető elköltözik, emiatt végülis már kár ezen rágódni...
12/15 A kérdező kommentje:
Nem költözik el, de máshol lakunk és már nem lesz dolgunk egymással. Tehát kár rágódni azon, vajon mit gondolt rólam (legvalószínűbb, hogy semmit), de attól még hiányzik.
2023. júl. 8. 22:13
13/15 anonim válasza:
Ezt nem értem. Egy közegben voltatok, ami most megszakadt?
14/15 anonim válasza:
Az a tudat segít ilyenkor, hogy el fog múlni. Addig meg másra kell koncentrálni. Ha esetleg kapcsolatod van, őrá koncentrálj, vele foglalkozz. Ha nincs, ismerkedj, nem szabad egy ilyenbe érzelmileg beleragadni. Később meg szép emlék lesz.
15/15 anonim válasza:
Valahogy csak elmúlik majd... 🥲 a qwa életbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!